Medlemskap
Rooftop pool at hotel Villa Copenhagen.

Spa og velvære i Danmark – forlat hverdagen hjemme

Du trenger ikke å gå langt unna for å finne avslapning og velvære. Nabolandet vårt Danmark har mange luksuriøse spahoteller! Uansett hvor i landet du er, kan du forvente å finne et perfekt sted å slappe av – enten for en hel helg eller bare noen få timer.

Unn deg luksuriøse opplevelser ved havet

Mange av Danmarks spahoteller ligger vakkert til ved vannkanten, noe som neppe er tilfeldig. Havet er kjent for å ha en spesiell effekt på oss mennesker – det er rett og slett beroligende å høre brølet fra bølgene og se solens refleksjoner i vannet. I områdene rundt Limfjorden, Lillebælt og Vejle Fjord finner du mange luksuriøse spahoteller som har havet som nærmeste nabo, og selvfølgelig fantastiske velværeområder.

Populære spahotell i hovedstadens hjerte

Reiser du fra Kastrup? Eller kanskje du bare planlegger å bestille en spahelg i vakre København? Ni'mat Spa er definitivt verdt et besøk enten du bare vil lade batteriene til flyturen, eller tilbringe en hel helg i luksuriøse omgivelser. Her kan du svømme i oppvarmede bassenger og unne deg eksklusive spabehandlinger. Villa Copenhagen er også et populært spahotell i København sentrum som tilbyr både takbasseng, badstueopplevelser og tilgang til et topp moderne treningsstudio.

Danmark

Spa og velvære