Medlemskap
Chef in the kitchen at The Thief Restaurant i Oslo.

Populære restauranter og barer i Oslo

Norge har opplevd en matrevolusjon de siste årene, noe som har satt et tydelig preg på restaurantlivet i hovedstaden. I Oslo finner du alt fra klassiske restauranter som har holdt dørene åpne i mange år til nye spisesteder som byr på spennende smaker fra alle verdenshjørner. Velkommen til Oslo!

Gourmetperler og barer på rad og rekke

I takt med at Oslo har blitt en kulturrik hovedstad som kan skilte med blant annet nytt operahus, nytt Munchmuseum, nytt hovedbibliotek og konserter i fleng, har også et stort antall spennende restauranter poppet opp rundt omkring i hovedstaden. Her er det bare å velge og vrake mellom klassiske norske retter med moderne vri og internasjonale smaker i verdensklasse. Oslo byr på alt fra gourmetperler fra det asiatiske kjøkken til koselige små barer med spennende drinker og småretter for den fysne.

I Oslo er det lov å være kravstor

Oslo er byen hvor du kan leve i øyeblikket. Får du plutselig lyst til å ta frokosten ute, kan du for eksempel dra innom EkspedisjonshallenSommerro og forsyne deg av deres bugnende buffet – eller hva med å ta en brunsj på Atlas Brasserie & CaféAmerikalinjen? I Oslo har man lov til å være kravstor, så hvis daten din for eksempel er sugen på både grillmat, spektakulær utsikt og noe godt i glasset, er Thief Roof Grill et godt valg.

Matopplevelser både i og utenfor sentrum

Barer er det heller ikke mangel på i hovedstaden, så en hyggelig kveld kan for eksempel avsluttes på Hub Bar eller den prisbelønte cocktailbaren, Pier 42 – begge beliggende rett utenfor Oslo Sentralstasjon. I Oslo er du dog ikke nødt til å være i sentrum for å få de gode mat- og drikkeopplevelsene. Det finnes også en rekke gode alternativer en liten buss- eller T-banetur unna – for eksempel Top Floor Restaurant på Økern eller The Social Entry på Trollåsen. Velkommen til Norges matmekka!

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage