Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hobo Helsinki Helsinki ,  Finland

Hobo Helsinki

Helsinki,  Finland

Fest setebeltet Helsinki! Hobo kommer din vei! Hotellet er inspirert av nabolagene som omgir oss. En reise gjennom vekst, en måte å leve på som alltid er i utvikling. Et hotell er en bygning, men Hobo er et fellesskap.

Hobo Helsinki 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Dette boutiquehotellet har en fantastisk beliggenhet midt i byen. Gjestene våre kan se frem til et fantastisk hotellrom med unikt interiør, spennende matopplevelser i hotellets restaurant, bar og kaféområde. Vår matfilosofi er sentrert rundt bærekraft og de åpne lokalene gir rom for nye opplevelser og møter. Her kan alle nyte dette fantastiske hotellet, som på en vakker måte vil samle lokale og urbane kulturer. Besøk Hobo for en ny opplevelse av Helsinki!

Bli med å skape Hobo Helsinki

Hobo er skapt av – og for – nysgjerrige mennesker med en tørsthet etter kunnskap. Hver eneste gjest setter sitt spesielle preg, og på denne måten er de alle en del av Hobos utvikling. Hobo har 183 rom som sprudler av kreativitet og komfort. Så du kan se frem til mye mer enn bare en god natts søvn. Vår sentrale beliggenhet gjør det enkelt å utforske Helsinkis store utvalg av kulturelle aktiviteter, shopping, underholdning og natteliv.

Eksepsjonelle hotellrom

Hobo sine 183 rom inkluderer alt fra Hobo Sleeper, Superior rom og våre mer romslige Hobo Studios. Alle som ønsker et ekstra luksuriøst opphold kan sjekke inn i en av våre unike Hobo Suiter, som vi er så heldige å ha to stykker av. Vi har selvfølgelig også hotellrom tilrettelagt for gjester med funksjonsnedsettelse. Ta kontakt med oss om du vil vite mer!

Bærekraftig matfilosofi og arrangementer

Vår restaurant og bar vil være åpen for alle. Stikk innom når som helst, enten du er hotellgjest, turist eller om du bor i Helsinki. Vår matfilosofi dreier seg rundt ferske, sesongbaserte og lokale råvarer. Her blir du tatt godt vare på fra morgen til kveld. En etasje opp kan du arrangere ulike events, forestillinger, feiringer og mer! Har du en idé, får vi den til å fungere sammen!

Hobo - urbane omgivelser med lokalt preg

På Hobo er du omgitt av lokal inspirasjon med internasjonale trekk, skapt i en global kontekst. Et sted hvor vi bor, jobber, skaper, henger og koser oss - sammen. Smarte løsninger på interiøret er designet og valgt ut i samarbeid med det anerkjente designstudioet Aisslinger.

Kontakt

  • Kluuvikatu 4 00100 Helsinki , Finland

Finn frem til hotellet

Med T-bane

Den nærmeste T-banestasjonen er universitet i Helsinki. Du kan også nå hotellet fra Helsinki sentralstasjon.

Med buss

Ta bussen til Elielinaukio eller Helsinki sentralstasjon.

Fra Helsinki-Vanda Lufthavn

Du kan reise med lokaltoget ved å ta offentlig transport I&P, eller buss 615 til Helsinki sentralstasjon. Du kan også ta Finnair-bussen til Elielinaukio.

Med trikk

Den nærmeste trikkeholdeplassen ligger bare 20 meter unna ved Aleksanterinkatu (trikkelinje 2, 4, 5 og 7).

Ankomst via flyplassen

Lokaltoget (I&P) bruker omtrent 50 minutter på turen til Helsinki sentralstasjon. Buss 615 går også til Helsinki sentralstasjon. Gåturen fra Helsinki sentralstasjon til hotellet tar ikke mer enn 10 minutter. Hvis du foretrekker å bruke trikken, kan du ta trikkelinje 4 eller 7 til sentralstasjonen eller Aleksanterinkatu – og turen tar ikke mer enn 5 minutter. Du kan også ta Finnair-bussen til Elielinaukio og spasere til hotellet (10 minutter) eller ta trikk 2 eller 7.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.