Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotel St. George Helsinki ,  Finland

Hotel St. George

Helsinki,  Finland

Hotellgjester som verdsetter luksus vil sette pris på Hotel St. Georges innovative syn på helhetlig pleie av kropp og sjel. Den spektakulære historiske bygningen ligger like ved den gamle kirkeparken, både sentralt og fredelig i hjertet av Helsinki.

Hotel St. George 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,6
av 10
Vurdering av Hotel St. George

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Hotel St. George tilbyr elegant design og som gjest kan du se fram til et vidunderlig opphold med eksklusive fasiliteter og perfekt beliggenhet midt i Helsinki.

Hotel St. Georges innovative syn på helhetlig pleie av kropp og sjel, vil glede alle som verdsetter luksus. Den spektakulære historiske bygningen ligger like ved den gamle kirkeparken og tilbyr et sentralt, men likevel fredelig sted i nærheten av Helsinki Design District og andre populære severdigheter.

Unike opplevelser på St. George

På Hotel St. George kombineres kunst, design og velvære for å gi deg en unik og luksuriøs opplevelse. I den historiske bygningen, designet av Onni Tarjanne i 1840, finner du flere vakre kunstverk og et klassisk nordisk design. Hotellet tilbyr også tjenester som er med på å fremme ditt velvære.

Velvære for et lykkeligere, sunnere liv

Velvære er selve kjernen hos Hotel St. George. Vårt spa, St. George Care, tilbyr luksuriøse spabehandlinger og massasje, og er helhetlig bundet sammen med alle våre hotelltjenester. Gjestene kan for eksempel evaluere sin egen søvnkvalitet med Emfit QS-søvnmonitor, og få skreddersydde råd fra vår ernæringskonsulent.

Hintsa Performance-konseptet ble utviklet av Dr. Aki Hintsa. Ifølge Hintsa bør vi forsøke å leve et bedre liv ved å ta de rette valgene i hverdagen. Hvile, god søvn, regelmessig trening, sunt kosthold og mental energi er alle ting som påvirker denne balansen.

På Hotel St. George har vi tatt Hintsas filosofi og gjort den til virkelighet. Målet vårt er å hjelpe deg med å ta de rette valgene, som hjelper deg med å finne veien til et sunnere liv.

Et kunstgalleri på et hotell

Med nesten 400 kunstverk på våre hotellrom og fellesområder, er du bokstavelig talt omringet av kunst på Hotel St. George. Samlingen vår består av bestillingsverk som Pekka Jylhäs Learning to Fly og Klaus Haapaniemis Lightnings in Tiger Woods in the Wintergarden, så vel som slående grafiske verk av tidlige finske abstraksjonister. Ved inngangen til galleriet blir gjestene møtt av A soaring white dragon fra den kinesiske samtidskunstneren Ai Weiwei.

Nyt servicetilbudene våre

Vi har to restauranter, eget bakeri med kafé, spa og treningsrom. Vår vinterhage – Wintergarden – kan brukes som lokale for små, individuelt designede møter og feiringer, og som lokale for større arrangementer for opptil 130 mennesker. St. George er alltid levende med arrangementer som bokklubber, kvelder med live-musikk og yogatimer. Toppkokk Tomi Björcks restaurant Boon Nam, verner om de elskede og beste smakene av thailandsk mat. Bon Nam ligger på gateplan på Hotel St.George.  

Tidløse designklassikere

Vårt designspråk er inspirert av tidløse nordiske klassikere. Gjennomtenkte designdetaljer, som gjenspeiler de abstrakte linjene i rommenes grafiske kunst og arkitektoniske elementer, bidrar til å skape en harmonisk og avslappende atmosfære på Hotel St. George.

Kontakt

  • Yrjönkatu 13 00120 Helsinki , Finland

Finn frem til hotellet

Transportforbindelser

Hotellet har en god beliggenhet, med gangavstand til flere offentlige transportforbindelser som busser, trikker, T-bane og Helsinkis sentralbanestasjon.

Til og fra flyplassen

Helsinki-Vantaa Airport ligger omtrent 30 minutters kjøretur (20 km) fra Hotel St. George.

Det finnes en rask togforbindelse (I & P-tog) som går direkte fra Helsinki Lufthavn til sentralbanestasjonen. Finnair City Bus og Airport Bus 615 (620 om natten) kjører også til og fra bysentrum (togstasjonen) til lufthavnen. Vennligst bruk reiseplanleggeren til HSL for å finne flybussenes kjøreplaner og ruter.

Hotel St. George ligger omtrent 600 meter fra sentralbanestasjonen.

Flyplass-transportservice

For å gjøre reisen din til hotellet så smidig som mulig, kan sjåføren vår hente deg på Helsinki Lufthavn eller ved sentralbanestasjonen. For priser og bestillinger, ring oss på +358 9 4246 00 11 eller send oss en e-post: reception@stgeorgehelsinki.com

Hotellrom & fasiliteter

Hotel St. George er fordelt på 10 000 kvadratmeter på syv etasjer og har 153 gjesterom og 5 suiter.

Hotellet har også tre salonger og tre «hjørner» som passer perfekt for private møter og arrangementer. Rommene ligger like ved den vakre Wintergarden.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.