Medlemskap

5/22

Hotel St. George

Hotel St. George ligger i en rolig del av Helsinki sentrum, med utsikt over den gamle kirkeparken. Hotellet oser luksus med sitt eksklusive, klassiske design og et kunstgalleri på nesten 400 kunstverk som strekker seg gjennom alle fellesarealer. Kunstelsker eller ei – her finner du noe for deg. Slapp av på spa, nyt et måltid i restauranten eller arranger konferanse for jobben.

Les mer om hotelletchevronDown

Historisk beliggenhet


Det sentrale Kamppi-distriktet i Helsinki spiller en viktig rolle i Finlands uavhengighetshistorie. Dette var hovedsetet for finsk presseindustri, og i 1817 flyttet det finske litteratursamfunnet inn i bygget som en gang skulle bli Hotel St. George, hvorfra den pro-uavhengighetsrettede avisen Suometar ble distribuert. I dag er området en del av den nye verdens industri, og er fylt av shoppingmuligheter, kafeer og restauranter, samt parker og kulturtilbud. Kommer du til sentrum med bil? Hotellet har avtale med parkeringsgarasjen Erottaja Q-Park på Yrjönkatu 8-10.


Klassisk velvære


Velvære er selve kjernen på hotellet, og interiøret er designet i klassiske og behagelige toner og lagt til en rolig del av sentrum, for at gjester skal slappe helt av under besøket. St. George Care tilbyr treningsrom, en rekke forskjellige spabehandlinger, sauna og basseng, samt skreddersydde råd fra husets ernæringskonsulent.


Kunstgalleri og tidløst design


Inspirert av tidløst nordisk design, skaper interiøret på Hotel St. George en harmonisk og avslappende atmosfære. De fine linjene og duse tonene brytes og utfordres av abstrakte former og spennende toner som stråler fra de nesten 400 kunstverkene. Gjennomgående på vegger, i tak og som fokuspunkter i rom står nemlig kunstverk av diverse epoker og materialer utstilt. Kunstgalleri eller hotell – det avgjør du! Det som er sikkert er at det er et samlingspunkt for smak og velvære, for det avslappende og det interessante.

tripAdvisor4.5 / 5512 anmeldelsernewTab
art-collection

Kunstgalleri

Nesten 400 kunstverk utstilt på hotellet

spa

Velvære i fokus

Avslappende design og velutstyrt spa

city-helsinki

I hjertet av Helsinki

Historisk område med shopping, uteliv og kultur

På hotellet

24h24 t resepsjon

gymTreningsrom

conciergeConcierge

climateControlKlimakontroll

acAir condition

roomServiceRoom service

petsAllowedKjæledyr tillatt

hotelLoungeLobby lounge

gardenHage/bakgård

laundryServiceVaskeservice

bikeSykkelutleie

wifiGratis wifi

barBar

breakfastFrokost

restaurantSmallRestaurant

spaSmallSpa

luggageBagasjerom

turndownServiceTurndown service

smokingNotAllowedRøyking forbudt

St. George Care

Finn oss

Yrjönkatu 13 C

00120, Helsinki, Finland

Veibeskrivelse

Kjekt å vite

Våre tilbud

Lyst på 5-15 % rabatt på hotellrom – alltid?

Lyst på 5-15 % rabatt på hotellrom – alltid?