Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotel AX Helsinki ,  Finland

Hotel AX

Helsinki,  Finland

Velkommen til Hotel AX i Jätkäsaari Helsinki! En unik lekeplass for kunstelskere i det som omtales som byens egen kulturscene. Her sover du omringet av kunst og hotellet har også egen restaurant og bar.

Hotel AX 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Hotel AX åpner dørene for kunst og Helsinkis kunstscene, men er også en kunstopplevelse i seg selv. Dette gjenspeiles i hotellets navn, Art Experience, som er forankret i ideen om å gi deg en helhetlig kunstopplevelse.

Hotellrom

Våre unike rom er perfekte for gjester som virkelig ønsker å slappe av, så vel som eventyrlystne sjeler som lengter etter inspirasjon eller en helt ny lekeplass for kreative utspill. Her møter du unike kunstverk, myke Joutsen dundyner og naturlige produkter fra Dermosil Juuri på badet – som alle setter den ideelle rammen rundt besøket ditt.

Kunst og kultur

Som et unikt kunsthotell i Norden, er Hotel AX et samarbeid med noen av Finlands fremste moderne kunstnere. I direktørstolen sitter interiørarkitekt, designer og billedhugger Stefan Lindfors. Finsk moderne kunst er kjernen i konseptet. I tillegg til en variert samling med verk, både i og utenfor bygningen, vil Hotel AX være en plattform, et startpunkt og et utgangspunkt for gjester inn i Helsinkis kultur og kunstneriske liv.

AX Restaurant

Velkommen til Hotellets egen restaurant, AX Restaurant, et nytt spisested i Jätkäsaari. Restauranten har plass til 85 kunstglade gjester og hotellgjester. Med sin avslappede, hjemmekoselige atmosfære og panoramavinduer mot det urbane gatebildet til Jätkäsaari, gjenspeiler dette både stemningen i lokalet og rettene på menyen. Vi serverer brunsj i helgene.

AX Under

Følg spiraltrappen ned til AX Under, hotellets frokost- og arrangementslokale. Her bugner det av kunst og overraskelser. Om sommeren utvider vi restauranten ut til gårdsterrassen og blir til oasen AX Garden. Vår egen eventklubb, AX Club, skaper jevnlig uforglemmelige øyeblikk her med spennende arrangementer og spillejobber i hotellets lokaler.

Velkommen til Hotel AX

Kontakt

  • Välimerenkatu 18 00220 Helsinki , Finland

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.