Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotel Fabian Helsinki ,  Finland

Hotel Fabian

Helsinki,  Finland

Fint og hjemmekoselig boutiquehotell med en unik og innbydende atmosfære. Beliggende i hjertet av Helsinki, bare en kort spasertur fra sentrum. Vakker innredning og passer utmerket for lengre opphold. Om sommeren har du tilgang til en frodig gårdsplass.

Hotel Fabian 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Det unike og vakre boutiquehotellet Fabian er den perfekte basen for dine eventyr i Helsinki. Hotellet ligger i en rolig gate med nærhet til sentrum. Hotel Fabian tilbyr 58 moderne og stilfulle gjesterom, utmerket frokost, inspirerende og kreative Fabbarium, gårdsplass samt en koselig lobbybar.

Beliggenhet

Hotellet ligger i nærheten av Kasarmitori-torget, som til enhver tid sikter mot å bli Helsinkis kuleste restaurantområde, og med kun 5 minutters gangavstand til Esplanades shoppinggater og den berømte Markedsplassen. Dessuten er trikken bare noen få minutter unna, noe som gjør dette hotellet til et perfekt utgangspunkt når du skal starte ditt Helsinki-eventyr. Hvis du er fan av cruise, ligger hotellet kun 500 meter fra Olympiaterminalen, med daglige turer til Stockholm.

Rom

De 50 gjesterommene er tilgjengelige i tre kategorier: Comfort, Style og Lux. Comfort-rommene er romslige. Style-rommene har et loftliknende design, noen med franske balkonger. De funksjonelle Lux-rommene er utstyrt med kjøkken og spisebord. Noen av Lux-rommene ligger i hotellets innergård og har privat inngang. Alle rom er utstyrt med komfortable King size-senger eller Twin size-senger fra Unikulma, miljøvennlige produkter til baderom samt TV med Chromecast strømmetjenester.

Frokost

Frokost, et velfortjent øyeblikk for deg selv. På Hotel Fabian kan du nyte sene morgener og rolige frokoster. Vi foretrekker økologiske produkter og serverer blant annet økologisk grøt, økologiske egg, så vel som bakverk laget uten tilsetningsstoffer, alt med en stor dose kjærlighet fra det legendariske bakeriet Kanniston Leipomo. Her kan du nyte førsteklasses varm kaffe fra Italia, te og et bredt utvalg av husets økologiske tesorter. Du finner også et utvalg av aviser du kan lese: Helsingin Sanomat, The New York Times og Financial Times. Spander litt tid på deg selv for en god start på dagen.

Lobby Bar

Bar Fabian ligger i hotellets lobby og serverer en nøye utvalgt samling av drinker, økologiske viner og førsteklasses nasjonale produkter. Bar Fabian serverer drinker og deilige snacks daglig fra kl. 9.00 til kl.15.

Fabbarium

Ønsker du et møterom fylt av inspirasjon og kreativitet? Ja takk! Fabbarium er et moderne rom med glassvegger laget for møter og arrangementer for opptil 12 personer, og ligger like ved siden av frokostområdet. Rommet har Wi-Fi og 49-tommers LED Full HD-skjerm med støtte for notater. Tilbring ettermiddagen din i naturlig lys, i møter som flommer over av ideer. Fabbarium kan reserveres på hverdager fra kl. 12.00 til kl. 18.00.

Grønne verdier

Hotel Fabian drømmer om en grønnere og mer økologisk verden. Vi har forpliktet oss til å redusere miljøpåvirkningen i overnattingsbransjen, og alle våre medarbeidere arbeider derfor daglig med å forbedre sitt miljøarbeid. Vår virksomhet er også sertifisert med miljømerket Green Key for internasjonale, bærekraftige reiser.

Kontakt

  • Fabianinkatu 7 00130 Helsinki , Finland

Finn frem til hotellet

T-bane, tog eller trikk

T-banestasjon: Helsingin Yliopisto
Trikkestasjon: Eteläranta, ta trikk 2
Togstasjon: Rautatieasema

Helsinki-Vantaa Airport ligger omtrent 30 minutter unna med taxi (20 km) fra Hotel Fabian.

Tog

Det går et tog direkte (I & P-tog) mellom flyplassen og togstasjonen.
Finnair City Buss: hvert 20. minutt mellom flyplassen og togstasjonen.
Buss 615: hvert 10-20. minutt mellom flyplassen og togstasjonen.

Taxi

30 minutters taxitur (20 km)
Vi anbefaler Helsinki Limo +358 207 870 360.

Om Hotel Fabian

Antall rom

58

Antall konferanserom

1

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.