Medlemskap
Face treatment at St. George Care Spa in Helsinki.

Nyt deilige spadager i Finland

Planlegger du å ta fergen til vårt vakre naboland i øst? Både Helsinki og andre deler av Finland har mye interessante å tilby, inkludert en sterk og levende badstukultur. Landet huser mange koselige badstuer og store spa – perfekt både for å lade opp og roe ned.

Husk badstuen under Finlandsreisen

Finland har lenge vært et populært reisemål for alle som lengter etter en koselig helgetur. Folk i alle aldre reiser til Finland for å nyte arkitektur, koselige kafeer, storslått natur og spennende kultur. En viktig del av sistnevnte er et badstubad! Finnene har alltid sett badstuen som et sted for sosialt samvær og velvære. Under et besøk i Finland bør du definitivt besøke et spa som tilbyr badstuer, og disse finnes både i storbyen og lenger ute på landet.

Et flott opphold på spahotell

Dersom du virkelig vil dra nytte av Finlands avslappede atmosfære, er det en god idé å bestille et par netters opphold på et spahotell. For deg som tar fergen fra Stockholm til Helsinki, kan vi varmt anbefale Hotel Kämp som tilbyr både spa og badstue, samt Clarion Hotel® Helsinki som også har et fantastisk takbasseng med utsikt over hovedstaden. Begge hotellene ligger i nærheten av fergeterminalen og er perfekte for deg som ønsker å slappe av etter en livlig natt på fergen.

Finland

Spa og velvære