Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Helsinki Airport Vantaa ,  Finland

Clarion Hotel® Helsinki Airport

Vantaa,  Finland Åpner juni 2024

Sommeren 2024 åpner vi dørene til Clarion Hotel Helsinki Airport på Helsinki flyplass. Hotellet ligger rett ved terminalen og vil kunne tilby innendørs adgang til flyplassen.

Clarion Hotel® Helsinki Airport 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Velkommen til nye Clarion Hotel® Helsinki Airport med innendørs tilgang til terminalen og bare noen få skritt unna innsjekkingsskrankene. Hotellet vil ha konferansesenter og en restaurant. Restauranten ligger øverst på hotellet, og er det perfekte stedet for møter og overnattinger.

Beliggenhet

Hotellet ligger rett ved siden av terminalen, og du kan vandre direkte dit via hotellets innendørsforbindelse. Beliggenheten til hotellet er i sentrum av den internasjonale flyplassen i Helsinki, men også i nærheten av det voksende forretningsområdet, Aviapolis.

Konferanse

Her tilbys de største konferansefasilitetene på hele flyplassen, med hele 21 konferanselokaler som kan endres og skreddersys til å passe akkurat dine behov. Vår Runway på hele 826 kvadratmeter og 6 meter under taket, gjør dette lokalet til det perfekte lerret for arrangering av store gallamiddager, konferanser og utstillinger.

Restaurant og Bar

Takrestarant Brasserie Nor ligger i 12. etasje med utsikt til flyplassens rullebane. Spis en middag eller feir med en cocktail i takbaren samtidig som du nyter utsikten.

Treningsrom & Spa

Spa, treningsrom og sauna, det perfekte stedet å slappe av etter et møte eller mellom flyreiser.

Kontakt

  • Taivastie 3 01530 Vantaa , Finland

Finn frem til hotellet

Offentlig transport til Helsinki-Vanda Lufthavn

Togreisen mellom Helsinki sentrum og Helsinki-Vanda Lufthavn tar bare 30 minutter. HSL Airport bussene 615 (fra Helsinkis sentralstasjon) og 617 (fra Hakaniemi) går mellom sentrum av Helsinki og flyplassen. Fra terminalen til hotellet er det en kort innendørs gåtur.

Taxi

Tel: +358 01007300

Om Clarion Hotel Helsinki Airport

Antall hotellrom

505 stk

Antall konferanselokaler

21 stk - største lokale er 826 m2

Barer og restauranter

Brasserie NÒR

Om Clarion Hotel®

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.5.019 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.