Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Helsinki Airport Vantaa ,  Finland

Clarion Hotel® Helsinki Airport

Vantaa,  Finland

Endelig har Clarion Hotel® Helsinki Airport åpnet dørene på Helsinki–Vantaa flyplass. Hotellet ligger rett ved terminalen og vil kunne tilby innendørs adgang til flyplassen, konferanse, spa samt rooftop bar & restaurant med panoramautsikt.

Clarion Hotel® Helsinki Airport 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Velkommen til splitter nye Clarion Hotel® Helsinki Airport, med innendørs tilgang til terminalen og togstasjonen. Hotellet tilbyr moderne konferansefasiliteter for over 800 gjester, og et vidunderlig spa. Gjester kan se frem til nydelig à la carte-servering på Brasserie NÒR på toppetasjen, med panoramautsikt mot rullebanen. Clarion Hotel® Helsinki Airport er det ideelle stedet for events og overnattinger rett ved flyplassterminalen.

Rett ved terminalen

Hotellet ligger praktisk til rett ved siden av flyplassen, og du kommer deg tørrskodd over til terminalen og togstasjonen fra hotellet via en innendørs gjennomgang. Her bor du praktisk til rett ved en internasjonal reisehub, og innen kort avstand til det stadig voksende Aviapolis-distriktet. Det finnes en rekke kollektivtilbud til og fra hotellet, og du når oss også lett med bil.

Konferansefasiliteter for mer enn 800 gjester

Her tilbys de største konferansefasilitetene på hele flyplassområdet, med hele 21 møterom som kan endres og skreddersys til å passe akkurat dine behov. Vi står klare til å hjelpe deg å arrangere ditt neste styremøte, en stilig gallamiddag eller businessmesse med alt av det nyeste innen teknologi. Ballsalen vår, Runway, har 826 kvm med plass og 6 meter under taket, noe som gjør dette til det ideelle lokale å gjeste et hvilket som helst stort event eller utstillingsmesse.

Rooftop cocktail bar & restaurant med panoramautsikt

Vår cocktail bar og à la carte-restaurant, Brasserie NÒR, ligger på 12. etasje og tilbyr fantastisk utsikt over rullebanen på flyplassen. Dette er det perfekte stedet for business-events eller hyggelige familiesammenkomster med god mat i en unik atmosfære. I sommermånedene kan du ta til deg solstrålene på den store takterrassen mens du ser utover rullebanen.

Slapp av i sinn og kropp i vår velværeavdeling

Vi forstår viktigheten av å holde seg i form mens du reiser, og du kan definitivt se frem til en skikkelig økt i vårt velutstyrte treningsrom. Eller la tankene vandre og kroppen slippe alt stress etter en lang dag med møter eller før en reise på spa. Her tilbyr vi tradisjonell finsk sauna, et dampbad, og en rekke småbasseng. Spabehandlinger vil også bli tilgjengelig senere på året. Hotellgjester er hjertelig velkomne til å benytte seg av treningsrommet gratis. Spa har gratis inngang for suite-gjester, mens øvrige gjester betaler inngangsbillett. Mer informasjon om velværeavdelingen kommer snart.

Kontakt

  • Taivastie 3 01530 Vantaa , Finland

Finn frem til hotellet

Offentlig transport til Helsinki-Vanda Lufthavn

Togene P og I kjører mellom Helsinki sentrum og Helsinki–Vantaa lufthavn, med en reisetid på omtrent 30 minutter. Fra flyplassens togstasjon kan du komme deg til hotellet og terminalen gjennom en innendørs passasje. I tillegg går HSL buss 600 regelmessig fra Helsinki jernbanestasjon til flyplassen.

Taxi

Tel: +358 01007300

Om Clarion Hotel Helsinki Airport

Antall hotellrom

505 stk

Antall konferanselokaler

21 stk - største lokale er 826 m2

Barer og restauranter

Brasserie NÒR

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.