Stockholm er litt som hotellene våre, egentlig. Likt og ulikt. Tradisjonelt og hypermoderne. Folksomt og rolig. Lykke og kaos. Og alt på en gang. Denne svenske storbyen og hovedstaden gir deg muligheten til å bruke tiden din akkurat på den måten du vil. Opplev alt på samme helg og ta igjen søvnen senere, eller sitt i ro ved restaurantbordet helt til kvelden blir til natt.

Vinter i Stockholm
Vinter i Stockholm.

I de ulike bydelene og områdene i Stockholm kan du gå, titte og shoppe, eller bare ta en fika og se på alle menneskene som trasker forbi. Du kan spise, drikke og danse på de utallige restaurantene, barene og kroene, eller du kan gå på konserter, loppis, opera og stand up. Om du vil se byen fra andre vinkler enn gateplan kan du hoppe på en båt ut til øyene. Båt kan du ta også til fornøyelsesparken Gröna Lund på Djurgården.


Sommeridyll og solnedgang over byen


Har du lyst på en sen kveld langt over hustakene mens du ser solnedgangen gå ned over byen? Ta en tur til skyskraperen med restaurant Himlen på toppen, midt på Södermalm. På Södermalm finnes også en annen herlig oase. Mosebacketerrassen ligger høyt oppe med utsikt over Gamla Stan og Djurgården. Her finner du flere små serveringssteder og en haug store langbord hvor sommerglade mennesker nyter kveldens siste solstråler over grillmat og lokalt øl.


Mosebacketerrassen, StockholmFoto: Södra Teatern/Mosebacketerrassen


I Stockholm kan du sjekke ut kjente steder og populære attraksjoner, eller så kan du gå på oppdagelsesferd for å finne dine helt egne favoritter. Dine egne smultronställen, som det heter i Sverige.


15 hotellfavoritter i Stockholm


Apropos nye favoritter: Kanskje finner du slike i form av hotell, også? Strawberry er godt etablert i Söta brors Stockholm, med hele tolv hotell midt i byen. Om du liker at det skjer noe rundt deg, som afterwork i baren, events med DJs og restauranter hvor latteren er like herlig som menyen, da tror vi at du vil like Clarion Hotel® Amaranten, Clarion Hotel® Sign og Clarion Hotel® Stockholm.


Har du lyst å bo på hotell med gjennomført design, unike hotellrom og stilige restauranter? Ta en natt på Hotel C Stockholm eller Nordic Light Hotel. Disse ligger rett over gaten for hverandre, og du kan sjekke de ut uten å bo der, også. Hva med en middag på Nordic Light Hotels The Crooked Leg, etterfulgt av en ice cold drink på Hotel C sin ICEBAR, med minus 7 grader i luften og hvor til og med glasset ditt er laget av is?


Nordic Light Hotel og Hotel C StockholmTil venstre: Rom på Nordic Light Hotel. Til høyre: ICEBAR på Hotel C Stockholm


Om du heller har lyst å sjekke ut det nyeste og stiligste bør du sette kursen mot Brunkebergstorg. Det er her du finner de to fantastiske, frittstående hotellene At Six og Hobo. Når du først er der må du også passe på å ta heisen opp til toppen; til TAK. Se hva du har i vente av smaksbomber, baropplevelser og utsikt her!


At SixPå At Six kan du henge i lobbyen mens DJen tar seg av stemningen.


Her kan du se alle våre hotell i og utenfor Stockholm. Hvilket blir din favoritt?