Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotell på Södermalm

Vil du bo i Stockholms mest trendy og sjarmerende bydel? Da er Södermalm rett sted! Med sine kreative konsept og mange spennende restauranter, utesteder og butikker, er Södermalm en populær møteplass for stockholmere.

Hotell på Södermalm

Når du bor på Södermalm er du nær Gamla Stan og Stockholm city/Norrmalm, samtidig som du får kjenne byens puls uten å bo midt i smørøyet. Ikke langt fra kjøpesenteret Ringen og Götgatan, ligger Clarion Hotel® Stockholm. Her bor du innen kort rekkevidde til alt Stockholm har å by på. Med gangavstand til Södermalms mest trendy restauranter og shoppinggater rundt Nytorget, og turiststrøket i Gamla stan, er det nok av ting å gjøre. T-banestasjonen Skanstull ligger 50 meter fra hotellet, og på bare fire stopp er du fremme på Stockholm Sentralstasjon og Stockholm City. Fra Clarion Hotel Stockholm er du også tett på arrangementområdet ved Globen og Tele2 Arena, som ligger 5 minutter bort med t-banen.

Restaurant, bar eller utested?

Det kan være vanskelig å velge blant det store utvalget av restauranter, barer og utesteder på Södermalm. Uansett om du er på jakt etter en kald øl på en uteservering (Mosebacke og Södra bar), friske cocktails (Gondolen og Himlens skybar), eller en avslappende og hjemmekoselig middag (Bistro Bananas og Hermans) så finner du det her! Fortsett kvelden på en eller flere av Stockholms populære utesteder, som Under Bron, Debaser Strand eller sommerstedet Trädgården.

Södermalm tll fots

Selv om det er smidig å ta kollektivtransport på Södermalm, er det helt klart best å oppleve området til fots. Kjenn på atmosfæren i folkemengden på Nytorget eller Mariatorget, eller ta en avstikker fra Götgatan og spaser i den trendy bydelen SoFo (sør for Folkungagatan). Her finner du også flere lune, grønne oaser. I parkene Tantolunden og Vitabergsparken kan du ta en pause fra byen, ta en piknik eller bare slappe av på gresset. stadens puls,

Utsikt over Stockholm

Det er ikke rart at flere av Stockholms beste utsiktplasser finnes på Södermalm. Med sin unike beliggenhet oppe på Katarinaberget finnes det flere utsiktsplasser å velge mellom. Fra Monteliusvägen, Slussen, Katarinahissen, Skinnarviksberget og Katarinavägen kan du se ut over Gamla stan, Stockholms rådhus, Kungsholmen og hele Riddarfjärden!

Design, second hand og vintage

Södermalm er like bra på å fornye seg og være raskt ute med nye trender, som å leke og eksperimentere med gamle uttrykk. Det er på Södermalm du finner Stockholms største utvalg av second hand-butikker og vintage. Er du her om sommeren får du ikke gå glipp av Hornstull-markedet, et klassisk loppemarked på Hornstull strand. Gå langs vannet, velg og vrak mellom foodtrucks og shopp antikviteter, kunst, vintage og mye mer!

Flere bydeler i Stockholm

Kungsholmen
Stockholm City/Norrmalm
Östermalm

 

Les mindre
21 hotell i Sødermalm

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.