Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotell på Kungsholmen

Skal du på ferie eller kanskje ta en weekend till Stockholm? Book hotell ved den levende bydelen Kungsholmen! Her bor du i nærheten av både restauranter, shopping og severdigheter. På 4 minutter med t-banen er du fremme ved Stockholm sentralstasjon.

Hotell på Kungsholmen i Stockholm

På Kungsholmen finner du Clarion Hotel® Amaranten, et storskala butiquehotell med fantastisk beliggenhet for deg som vil oppdage Stockholm. Omtrent vegg i vegg med hotellet ligger t-banestoppet Rådhuset, og etter bare en stasjon er du fremme ved t-banesentralen og Kungsträdgården. Herifra tar du deg enkelt videre med t-banen til severdigheter som SkansenNordiska museetGröna LundVasamuséet og Abba the Museum. Om ikke alle butikkene i Stockholm skulle tilfredsstille shoppingsuget så kan du hoppe på t-banens blå linje andre veien og sjekke ut det store kjøpesenteret Mall of Scandinavia, omtrent 20 minutter fra Clarion Hotel Amaranten.

Restauranter, caféer og klubbar

Om kaffe og lunsj står på agendaen trenger du ikke lete lenge. Velg og vrak mellom franske bakverk ved Petit France, riktig så bra kaffe av egenimporterte kaffebønner på Caffè Ugo espressobar, eller italiensk is på velbesøkte Morelli Espressobar Gelateria. Kungsholmen har også en rekke restauranter og en hel del barer å velge mellom. Stort utvalg Øl på BrewDog Bar, mat med inspirasjon fra middelhavet og småretter ved Orangeriet Bar & Café eller klassisk franskt brasserier på Mäster Anders. Om du ikke er klar for å avslutte kvelden med middag, er Lemon Bar Kungsholmens plassen å gå for den som vil slå seg løs å danse!

Kungsholmen til fots

Clarion Hotel® Amaranten er det perfekte utgangspunkt for ditt Stockholmsbesøk. Etter bara 10 minutter til fots er du ved Stockholms stadshus, et populært og velbesøkt severdighet i Stockholm. Her går det daglig båter ut til Stockholms skärgård - perfekt for dagstur! Spaser langs med Norr Mälarstrand og nyt av den vakre utsikten over Södermalm og Riddarfjärdens båter. Om du har lyst å gå en lengre tur så tar det bare 2 timer å gå rundt hele Kungsholmen, som er idyllisk omringet av vann.

Badeplasser på Kungsholmen

Kungsholmen er en skikkelig skattekiste for den som har lyst til å ta en avkjølende dukkert, men som ikke har mulighet til å reise ut til skjærgården i Stockholm. Du finner badeplasser etter både smak og behag! Smedsuddsbadet ligger nært Rålambshovsparken og passer perfekt for barnefamilier med stor strand, gressmatte og brygge, mens Fredhällsbadet byr på herlige, men litt mer utfordrende berg å komme seg til, i nærheten av t-banen Kristinebergs. Populære Hornsbergs strand byr på europeisk atmosfære med en lang strand og kaier med mange stiger ned i vannet!

Flere bydeler i Stockholm

Södermalm
Stockholm City/Norrmalm
Östermalm

Les mindre
22 hotell i Kungsholmen

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

Oppdag Hotell Restaurant Konferanse
3.2.13.011 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.