Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Stockholm Sverige

Book møterom online på utvalgte hotell i Stockholm. (Siden for booking er på engelsk.)

11 hotell passer ditt søk

Legg til et eller flere hotell i din forespørsel så kontakter vi deg.

11 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanser, møter og festlokaler i Stockholm

Skal du booke en konferanse i Stockholm? Vi har et stort utvalg av konferanselokaler og møterom å velge mellom, uansett om du vil kjenne pulsen midt i City eller dra et stykke utenfor byen.

Her finnes alt fra små hotellperler med mindre møte- og grupperom, til store konferansehoteller med kapasitet til å arrangere kick-off, bankett eller kongress. Om tid er penger, har vi også hoteller som ligger eksepsjonelt nær gode kommunikasjonsmidler, som Arlanda flyplass, Arlandastad og Stockholm Centralstation. Fra Arlanda flyplass tar det bare ca. 20 minutter med ekspresstoget inn til Stockholm Centralstation.   

Fra lunsjmøter til galamiddager

God mat og drikke er en viktig del av opplevelsen, og vi ordner alt fra frokost og kaffe, til større festmiddager og andre festmåltider. Vi har hoteller med både lokaler og beliggenhet som passer perfekt til eventer og fester, som bryllup, dåp, konfirmasjoner og bursdager.

Konferansehotell over hele Stockholm

Vi tilbyr konferanselokaler over hele Storstockholm, fra Globen, Nacka og Haninge i sørlige Stockholm, til sentrumsbydelene Kungsholmen, Södermalm, City og Östermalm til ekspansive Solna og møtestedet Arlanda.

Ta en pause - oppdag Stockholm

Stockholm er dessuten perfekt som utgangspunkt for konferanser, uansett om det blir pauser og egentid eller om du skal ut på morsomme aktiviteter med teamet. Sveriges hovedstad er kjent for sin unike beliggenhet ved Mälerens slutt og Østersjøens begynnelse, med et vakkert skjærgårdslandskap rundt hjørnet. Hver bydel har sin sjarm og sitt preg på folkeliv og fornøyelser, med trendsettende restauranter og pulserende natteliv. Pass på å ta en spasertur langs Riddarfjärden eller på Gamla Stans brosteiner om du får tid til overs.

 

Nærliggende konferansedestinasjoner

Uppsala

Västerås

Eskilstuna

Les mindre
11 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.5.019 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.