Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hobo Stockholm ,  Sverige

  • Brun pappetikett med logotype på hotell Hobo i Stockholm, Sverige
  • Glassbrikke i kartong med logotypen til hotell Hobo i Stockholm, Sverige

Hobo

Stockholm,  Sverige

Hobo er mer enn et hotell. Med beste beliggenhet midt i Stockholm kan du bo, spise, henge, trene, bli inspirert og lage noe nytt, enten alene eller sammen med andre i et kreativt miljø. Velkommen!

Hobo 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,5
av 10
Vurdering av Hobo

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til vårt Stockholm – velkommen til Hobo! Et helt nytt hotell og konsept, midt i sentrum. Foruten hotellrom med kreative og finurlige innredningsdetaljer finnes det restaurant, bar og café med en bærekratig matfilosofi, som tilrettelegger for overraskende treff og nye opplevelser. Her møtes mennesker, både lokale og urbane. Hobo er ditt nye Stockholm.

Vær med og skape Hobo

Hobo er skapt av, og for, nysgjerrige mennesker med oppdagelseslyst. Som gjest etterlater du et avtrykk og er derfor en selvsagt del i å skape Hobo. Hobo er 201 rom med kreativ komfort der vår ide om felleskapet er gjennomgående overalt. Med restaurant, bar og café i to etasjer, som koeksisterer med butikk, utstillinger, arbeidsområder, blomster, gym, pop-ups, co-labs og en levende eventkalender der du kan forvente deg mye mer enn bare en god natts søvn. Med vår sentrale beliggenhet er du dessuten i umiddelbar nærhet til Stockholms store tilbud av kultur, folkeliv, shopping, og natteliv. 

Hotellrom utover det vanlige

Hobo rommer 201 hotellrom, alt fra våre smarte og kompakte Cabins på 12 kvadratmeter til vår litt mer romslige Hobo Room’s på 20 kvadratmeter - langt mer enn standard - og med en utsikt mot enten vår bakgård eller Brunkebergstorg. For den som vil unne seg et Hobo-besøk utover det vanlige finnes vår unike Hobosuite på 41 kvadratmeter i øverste etasje. Vi har selvsagt hotellrom som er tilpasset for personer med bevegelsesbegrensinger. Kontakt oss gjerne om du vill vite mer.

Bærekraftig matfilosofi og event

Hobos café, restaurant og bar sprer seg utover to etasjer. Hit er du velkommen uansett om du er hotellgjest, på besøk i byen eller har bodd her hele livet. Vår matfilosofi tar utgangspunkt i sesongens utvalg der fokuset ligger på  kortreiste og lokale råvarer. Heng her fra morgenkaffen til nattens siste drink. Og en trapp opp kan du gå all in for ditt event, uansett om det er en spillejobb, pop up-butikk eller noe annet. Du har idéen, sammen fikser vi suksessen.

Hobo – felleskap i urbant miljø

Lokalt inspirert, globalt utvalgt, laget i området, i samarbeid med verden. Et sted der vi lever, jobber, skaper, henger og har det kult sammen. Hos oss finner du finurlige inredningsdetaljer, skapt og utvalgt i samarbeid med designstudioet Aisslinger.

Kontakt

  • Telefon: +46 8 578 827 00
  • E-post: stay@hobo.se
  • Org. nr: 556972-4817
  • Brunkebergstorg 4 111 51 Stockholm , Sverige

Finn frem til hotellet

T-bane

T-banestasjonen T-Centralen

Buss

Holdeplass Gustav Adolfs torg med buss 53, 57 og 65

Fra Arlanda

Arlanda Express eller flybuss til Stockholm Centralstation

Taxi

Vi anbefaler TAXI STOCKHOLM, tel. +46 8 15 00 00

Om Hobo

Åpnet

Mars 2017

Design

Berlinbaserte studioet Aisslinger.

Antall rom

201 stk – 402 senger

Eventkapasitet

Stående: 100 gjester
Sittende: 50 gjester

Bar, restaurant & café

Hobo café, restaurant og bar over to etasjer.

Avstand flyplaser

Arlanda flyplass: 40,4 km, 20 min med Arlanda Express, ca 35 min med bil 
Bromma flyplass: 8,7 km, ca 20 min med bil

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass Gustav Adolfs torg: ca 100 m
Tunnelbanestation Kungsträdgården: ca 100 m
Tunnelbanestation T-Centralen: ca 300 m
Stockholms centralstation: ca 300 m

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.