Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotell på Östermalm

Book hotell med den beste beliggenheten i bydelen Östermalm når du reiser på weekendtur eller ferie til Stockholm! På Östermalm er du nær alt i sentrum av Stockholm, severdigheter på Djurgården, shopping, restauranter og uteliv på Stureplan!

Hotell på Östermalm i Stockholm

Östermalm er et smart og godt utgangspunkt for når du vil oppdage Stockholm. Med nærhet til både Stockholm city/Norrmalm og Djurgården, trenger du ikke å bruke mye tid på å reise langt mellom attraksjoner og severdigheter. Når du bor på Clarion Collection® Hotel Wellington bor du i hjertet av Östermalm med bare noen minutter til fornøyelsmekkaet Stureplan, der du kan velge og vrake mellom shopping, restauranter og utesteder. Et steunkast fra Stockholm Stadion finner du Clarion Collection® Hotel Tapto. Her bor du sentralt i den lune og grønne deler av Östermalm.

Restauranger, caféer og uteliv på Stureplan

Östermalm byr på et ordentlig delikatessebord av restauranter for den som vil ha en kulinarisk opplevelse! Her finner du alt fra svenske spesialiteter til internasjonale restauranter. Et velkjent område på Östermalm er selvfølgelig Stureplan - Stockholms største og kanskje mest kjente bydel for underholdning og uteliv! Her ligger flesteparten av Stockholms nattklubber som lokker både feststemte Stockholmere og turister. Mange av utestedene på Stureplan har generøse åpningstider, for den som vil danse og treffe nye mennesker langt inn i morgentimene. 

Östermalm til fots

Opplev hvor lett fremkommelg Stockholm er fra våre hotell på Östermalm! Gå ned til Strandvägen, der du kan nyte vakker utsikt over det glitrende vannet, mange restauranter, barer og kaféer langs kaien og statlige bygninger. Herfra kan du enkelt fortsette gåturen din eller ta trikken ut til Djurgårdens severdgiheter, som Vasamuséet og Skansen. Fra Nytorget kan du enkelt hoppe på en sightseeingbåt og oppleve Stockholm fra vannet, eller velge en av skjærgårdsbåtene som går herfra. 

Dra på shopping i Stockholms mest luksuriøse bydel

Bibliotekstan er uten tvil Stockholms mest luksuriøse shoppingbydel, og på Biblioteksgatan og Birger Jarlsgatan finner du store internasjonale varemerker. Östermalm er den perfekte oasen for shopping, med alt fra Sturegallerian og prisbelønte svenske varemerker til fasjonable småbutikker for mote- og interiørinteresserte. Bestill en takeaway-kaffe, skru på ditt beste shoppinghumør og begi deg ut i Östermalm sin shoppingjungel!

Flere bydeler i Stockholm

Kungsholmen
Södermalm
Stockholm City/Norrmalm

Les mindre
22 hotell i Östermalm

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.