Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell ved Stockholm Arlanda Airport

Den internasjonale flyplassen Arlanda lufthavn er Stockholms hovedflyplass. Flyplassen ligger i Sigtuna kommune, ca. 4 mil nord for Stockholm og 3 mil sør for Uppsala.

Flybuss, lokaltog eller flytoget, Arlanda Express, tar deg enkelt til og fra Stockholm. Uansett om du skal ha møte, konferanse eller event har vi hotellene for deg på Arlanda. Fire kilometer fra flyplassen ligger vårt store konferansehotell, med 24 møterom, restaurant for 300 gjester, bar, treningsrom og badstue. I tillegg til frokost er busstransfer til og fra flyplassen inkludert. Her kan du også ha bilen på service mens du er på konferanse eller ute og flyr! Midt på selve Arlanda finner du vårt andre store flyplasshotell. Hotellet ligger i selve SkyCity, mellom terminal 4 og 5. Med et lokale på 800 kvadratmeter er det bare fantasien som setter grenser for typer av arrangementer og konferanser som kan holdes her. I tillegg til 44 møtelokaler og to restauranter har hotellet utendørsbasseng som er oppvarmet året rundt, solterrasse, badstue – og en himmelsk utsikt, selvsagt. Fra våre hoteller på og ved Arlanda lufthavn kommer du deg enkelt og raskt videre, enten du skal hjem eller ut på reise. Velkommen til Stockholms internasjonale knutepunkt!

Les mindre
27 hotell i Stockholm Arlanda Airport

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.