Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Herlig atmosfære og kulturrike bydeler i Stockholm

Restauranter med stjerner, all shopping du måtte ønske, teatre og show i overflod, unike og ville barer, pop-up-konserter og museer for alle smaker. Stockholm har alt.

Bo i bydelen som passer deg

I Stockholm er det ikke bare én bykjerne – det er flere. Bo i området som passer deg best: hipster-Södermalm, fartsfylte Norrmalm, kulturrike Östermalm eller rolige Kungsholmen.

SÖDERMALM

Clarion Hotel® Stockholm

Clarion Hotel Stockholm ligger i hjertet av Södermalm, en bydel kjent for sin bohemske atmosfære. Med utsikt over Årstaviken er du bare et steinkast unna fantastiske restauranter, barer og klubber, shopping og museer. Kulturen i denne bydelen gjenspeiles i hotellets innredning og stemning: moderne, bohemsk og fullt av kjærlighet. På hotellet finner du en bar, restaurant, basseng og spa.

Book rom på Clarion Hotel Stockholm
NORRMALM

At Six

At Six er et stilrent og eksklusivt hotell – et hotell for deg som liker det lille ekstra. I området rundt At Six er det alltid full fart. Shoppinggata Drottninggatan, grønne Kungsträdgården, restauranter og barer ligger rett rundt hjørnet. Her bor du midt i Stockholm, med alt innen rekkevidde. Her finner du også en av Stockholms mest populære rooftop-restauranter, Tak, som serverer svensk-japansk mat.

Book rom på At Six
ÖSTERMALM

Clarion Collection® Hotel Wellington

Clarion Collection Hotel Wellington ligger i et rolig og fint strøk på Östermalm. Hotellet er enkelt og eksklusivt innredet med sterke farger. Her er stor frokostbuffet, ettermiddagsgodbit ("fika") og middag alltid inkludert. Östermalm kan by på stilige boligområder som Strandvägen, og eksklusiv shopping på Stureplan. Her bor du et steinkast unna Djurgården, som har museer, severdigheter og utrolig vakre omgivelser. Perfekt for en spasertur!

Book rom på CC Hotel Wellington
Kungsholmen

Clarion Hotel® Amaranten

Clarion Hotel Amaranten er et boutiquehotell i stort format, med moderne innredning og med inspirasjon fra 60-tallet. Med beliggenheten på Kungsholmen er du i nærheten av både by og skjærgård, og ved Stadshuset går det daglig båter ut til Stockholms skjærgård. Nærheten til vannet gir ro til bydelen, men det er også masse restauranter og barer i området. Hotellets bar, Tap Room, er innredet i full 60-tallsprakt og er en populær møteplass. 

Book rom på Clarion Hotel Amaranten

Guider og tips til en weekend i Stockholm

Stockholm for førstegangsbesøkende

Alt fra ABBA-museet til kaffepauser – her er våre favoritter som du kan ta med deg når du skal besøke Sveriges vakre hovedstad!

Les vår stockholmsguide

10 heite restauranter i Stockholm

Vi har listet opp Stockholms 10 heiteste restauranter akkurat nå. Vi guider deg gjennom jungelen av restauranter, fra Södermalm til Norrmalm.

Les om Stockholms restauranter her

10 populære brunsjer i Stockholm – til hverdag og helg

Er du litt sulten? Vi har listet opp 10 av Stockholms mest populære steder å spise brunsj. Alt fra asiatisk, klassisk, vegetarisk og mye mer.

Les våre brunsjtips i Stockholm

Slikk sol på takterrasser og uteserveringer i Stockholm

En av Stockholm-innbyggernes favorittgreier å gjøre om sommeren, er å henge med venner på en uteservering eller takterasse for å nyte varmen og noe godt å drikke. Vi har listet opp noen av Stockholms beste uteserveringer.

Les mer

Flere Stockholmstips

Romantisk weekend i Stockholm

Stockholm, også kalt Nordens Venezia, er den perfekte byen for en romantisk pause fra hverdagen. La deg inspirere, og overrask din elskede med en romantisk weekend i Stockholm.

Les mer

Restauranter - for deg som er vegetarianer eller veganer

Når man er i en by man ikke kjenner så godt, kan det være vanskelig å finne gode steder å spise. Vi har laget en liste over 4 supre restauranter for deg som er vegetarianer eller veganer.

Vegetariske restauranter i Stockholm

De beste tipsene til en regnfull helg

I hovedstaden er det både rolige og farstfylte aktiviteter å finne på når regnet pøser ned. Spaser blant sommerfugler, løs gåter i lukkede rom eller ta en tur på kino. I byens kriker og kroker er det masse å finne på, og vi har listet opp det beste! 

Se tipsene

5 restauranter med Michelin-stjerne i Stockholm

Vi har laget en liste over 5 av våre favorittrestauranter med Michelin-stjerner.

Les mer
3.2.8.003 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.