La oss være ærlige, det er ikke mange uker i løpet av året som solen varmer oss med sine herlige stråler. Når det først skjer, må vi passe på å nyte våren og sommerens herlige dager, kanskje med noe forfriskende i glasset? Gjør det sammen med venner på Stockholms beste takterrasser og uteserveringer! Her får du noen av hovedstadens beste.

TAK Stockholm sunset

Book hotell i Stockholm til garantert best pris her!


TAK – panoramautsikt over byen


Brunkebergstorg 4 (t-bane: T-Centralen eller Kungsträdgården)


At restaurant TAK som ligger på At SixBrunkebergstorg, nabo til Sergels Torg og Hamngatan, tilbyr smaksensasjoner som får smaksløkene til å gå i spagat og bransjefolk til å jubleen kjent sak i Stockholm. Men, det er ikke bare maten som er magisk på TAK, utsikten på takbaren er også noe utenom det vanlige. Med god stemning og god musikk kombinert med leskende drikke og uslåelig utsikt, er TAK noe for ALLE! Kom hit for en afterwork med kollegene eller samle vennene – snack om kapp, spis og drikk godt og nyt hverandres selskap!


TAK - colourful food on a table._16_9La smaksløkene juble på middag med uslåelig utsikt!


Mosebacketerrassen – maksimal sjarm på Söders åser


Mosebacke Torg 1 (t-bane: Slussen)


Hvis du vil ha en unik og svimlende utsikt overStockholm er dette helt riktig sted for deg. Södra Teatern er Stockholms eldste åpne teaterhus, med beliggenhet i hjertet av Södermalm. Her arrangeres det både konserter, underholdning, mat og drikke. Når sola titter frem er Mosebacketerrassen et toppvalg for Stockholmboere, og dette er et sted hvor generasjoner har dratt for å nyte fantastisk utsikt, musikk, dans, mat og drikke.


Magisk utsikt over Stockholm! Foto: Mats Frödin


Mosebacketerrassen er superpopulær om sommeren. Foto: Mats Frödin.


Flere velkjente artister har stått på scenen i årenes løp. Foto: Mats Frödin.


Spa Bar på Clarion Sign – basseng og bobler midt i byen


Östra Järnvägsgatan 35 (t-bane: T-centralen)


På åttende etasje på Clarion Hotel Sign ligger oasen Selma City Spa, som bryter med den livlige bykjernen ved siden av Centralstationen. Dette er et sted for romantikk, utdrikningslag og kvalitetstid eller egentid der avslapning og livsnyteri er i fokus, for ikke å snakke om den unike utsikten over Stockholms takmøner. I tilknytning til spaet finner du hotellets Rooftop Garden Bar som serverer leskende drikke i årets varmeste måneder. Gå ikke glipp av denne herlige kombinasjonen med avslappende spa, bading i basseng og god drikke!


strawberry_sweden_stockholm_selma-city-spa_friends_things-to-do_city_spa_wellness_hotels_swimming-pool_cocktails_16_9Skål med bobler ved takbassenget.


Hallwylska palatset bar – Stockholms vakreste bakgård


Hamngatan 4 (t-bane: Östermalms torg eller Kungsträdgården)


I mai 2015 slo Hallwylska for første gang opp dørene til Stockholms kanskje vakreste bakgård. Helt fra starten av har restauranten utviklet seg og blitt til en av de mest populære destinasjonene i Stockholms kulinariske landskap. Her kan du kose deg med gode middager og skåle i godt selskap. Bakgården byr på ordentlig god stemning med fin musikk og er et populært sted for både afterworks med jobben og en utekveld med venner.


Urban Deli Takpark – avslappet stemning på takterrasse med parkatmosfære


Sveavägen 44 (t-bane: Hötorget eller T-centralen)


Urban Deli på Sveavägen har en stor takterrasse med 360-graders utsikt over sentrale Stockholms takmøner. Her får du en følelse av å være i en leken hage med grønne vekster og store åpne rom. Det finnes også en glassinnrammet paviljong med bar og enklere retter fra Urban Deli mathall. Du finner to barer som serverer leskende drikke, og for den rastløse er det også spill og aktiviteter man kan låne her. Perfekt for koselige stunder med kolleger og venner!


Vårpremiere på Takpark på Urban Deli. Foto: Urban Deli.


En solfylt vårdag på Takpark med 360-graders utsikt. Foto: Urban Deli.


SÖDER, Freyja – populær takbar på Södermalm


Hornsgatan 18 (t-bane: Slussen)


Rett ved siden av Slussen på Södermalm ligger Freyja, en restaurant med stor takbar og en helt fantastisk utsikt. Solnedgangene her er et must, det samme er et besøk i restauranten. Der serveres det ukompliserte retter av høyeste kvalitet laget av sesongens råvarer. Grønnsaker og svenske smaker er i fokus. På takterrassen finner du vin og øl i alle farger, og drinker finnes det også et godt utvalg av - og selvfølgelig festlige eventer og happenings. Velkommen til Freyjas takbar SÖDER.