Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

God stemning i koselige Oslo

Oslo har blitt et stort weekendreisemål og har mye å tilby – kultur, uteliv, shopping, restauranter og mye mer. Her tipser vi om opplevelser du ikke må gå glipp av!

Bo med bypulsen rett utenfor døra

I tillegg til vakker natur, byr Oslo på en livlig atmosfære. Her lister vi opp noen hotell i Oslo som har bypulsen rett utenfor døra og som gir deg en fantastisk oase på hotellrommet.

Hotel Christiania Teater

Hotel Christiania Teater er et boutiquehotell som ligger i hjertet av Oslo. Huset er over 100 år gammelt og fredet. Tidligere har bygningen vært kontorer og et teater, og det sistnevnte er grunnen til navnet på hotellet. Interiøret ånder både Oslo og bygningens historie. Hotellet har en frokost med nøye utvalgte ravårer, og en restaurant og vinbar med over 1400 sorter vin. Her får du høy kvalitet og bypulsen rett utenfor døra. 

Book rom her

Clarion Hotel® The Hub

Clarion Hotel The Hub er det grønne, moderne high tech-hotellet som har over 800 rom – alle innredet i behagelige farger og med innovative teknologiske løsninger. På taket finner du en 200 kvadratmeter stor åker, der råvarer dyrkes for å senere bli servert på hotellets restaurant, Norda. Du kan også kose deg med en god drink i hotellets urbane bar, Bon Bon Bar, som ligger i 13.etasje med utsikt over hele Oslo. Clarion Hotel The Hub er det grønne hotellet midt i byen.  

Book rom her

Comfort Hotel® Xpress Central Station

Du kan ikke bo mer sentralt enn det du gjør hos Comfort Hotel Xpress Central Station. Dette lommebok- og miljøvennlige hotellet ligger rett inntil Oslo S og Jernbanetorget – perfekt om du kommer med tog eller fra flyplassen. Hotellet er stilrent og moderne, med en Barception (bar + resepsjon) som er døgnåpen. Her har du alt du trenger innen gangavstand.

Book rom her

Guider og tips til en weekend i Oslo

Første gangen i Oslo?

Det kan være vanskelig å være helt ny i en by. Hva skal du gjøre og se? Hva kan du ikke gå glipp av? I vår guide til Oslo for førstegangsbesøkere har vi listet opp alt du må få med deg når du er på besøk. 

Les vår Oslo-guide

10 insidertips om Oslo

Ikke første gangen du besøker Oslo? Da vil du kanskje gjøre noe annet enn å oppleve turistattraksjoner. Vi har 10 insidertips om Oslo til deg! 

Les mer

Restauranter i Oslo - 10 hete tips

Spise må du gjøre, selv som weekendbesøkende. Oslo har blitt et populært reisemål, og i takt med det har også matkulturen vokst. Det finnes noe for alle: gourmet, meksikansk, fisk og skalldyr – for både store og små. 

Les mer

48 timer i Oslo: Den store kunstrunden

Oslo har en stor kulturarv, både innen arkitektur og historie, men også innen musikk og film. Det bør du ikke gå glipp av! Vi har satt sammen en kunstrunde som er laget spesielt for at du skal kunne få mest mulig ut av din weekend. 

Les mer

Trendy vegetarmat i Oslo

Oslo har fantastisk mat for deg som er vegetarianer eller veganer. Vi har listet opp noen av våre favoritter. 

Bli inspirert
3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.