Leter du etter Stockholms beste brunsj? Da er du på rett sted. Her finner du alt fra asiatisk til klassiske, og vegetariske bruncher. Vi har selvfølgelig også klemt inn et og annet hipstersted på Södermalm.

Brunch at NÒR Kungsholmen, Clarion Hotel Amaranten.

Se alle våre hotell i Stockholm

chevronRight

1. Brunch & DJ hver lørdag på Kungsholmen


Kungsholmsgatan 31, Kungsholmen


Leter du etter et sted på Kungsholmen med fantastisk brunch, DJ og herlig stemning? Look no further! På NÒR, rett ved Clarion Hotel® Amaranten, serveres alt fra Eggs Benedict, avokadotoast, pannekaker og milkshakes til bobler og bellini. Start helga på beste måte og unn deg en skikkelig brunch i en behagelig atmosfære – i hjertet av Kungsholmen. Les mer og book bord her!


Pancakes at brunch, NÒR Kungsholmen, Clarion Hotel Amaranten._16_9


2. Izakaya - eksklusiv asiatisk brunch med utsikt over hele Stockholm


Brunkebergstorg 2-4


Skal du feire noe spesielt eller er du bare en person som elsker å sette gullkant på helgen gjennom en skikkelig trivelig matopplevelse? Velkommen til Izakaya, restaurant TAK’s søster på Brunkebergstorg i Stockholm. Her kan du velge mellom masse ulike asiatiske småretter eller månedens faste brunchmeny. Du kan også velge meny à la "Chef's choice", som inneholder kokkens favorittretter som deles med alle rundt bordet. Sjekk ut den spennende menyen her! Du får ikke bare muligheten til å nyte nydelige asiatiske smaker - du får også oppleve magisk utsikt over vakre Stockholm, da restauranten ligger helt på toppen av den 14 etasjers høye bygningen.


Oysters at Izakaya, TAK_16_9Menyen på Izakaya oppdateres ofte, noe som passer perfekt for de som vil dra hit ofte!


3. Sthlm Brunch Club – fluffy pannekaker og perfekt avokado


Dalagatan 24, Vasastan


Her finner du Stockholms mest fluffy og instragramvennlige pannekaker. Køen som hver helg samler seg utenfor, tyder også på at de smaker himmelsk. Sthlm Brunch Club tilbyr mye mer enn bare pannekaker, de har også en meny fylt med bowls*, bagels, shakes og ulike retter med bacon, avokado og nutella. Her får du en koselig start på dagen og kvelden … Sthlm Brunch Club serverer brunch hele dagen lang. Menyen byr også på mange veganske alternativer, og gjør det enkelt for gjestene å se hva rettene inneholder. Tommelen opp for det! Som på de fleste brunchstedene kan du ikke bestille bord her, så dersom du vil slippe den verste køen bør du dukke opp rett før åpning eller senere på ettermiddagen.


Sthlm Brunch ClubTo bilder fra Sthlm Brunch Clubs Instagram – ta en titt på kontoen for flere bilder som får det til å rumle i magen.


4. Vegansk og franskinspirert kafé på Östermalm


Birger Jarlsgatan 77, Östermalm


à la lo kan du spise en god brunch hver dag. Med inspirasjon fra Frankrike har mor og datter startet opp denne koselige perlen av en kafé på Östermalm. Smoothies, banankake, suppe, croissant, kaffe og lemonade er bare en liten del av alt som tilbys. I helgene serverer de i tillegg arme riddere og en surdeigstoast med tofu, stekt sopp, tomat og fetaostkrem..begynner du å få vann i munnen? Det er helt ok. Alle rettene er for øvrig også plantebasserte.


5. Greasy Spoon – åpent året rundt!


Tjärhovsgatan 19, Södermalm

Hagagatan 4, Odenplan


De populære brunchrestaurantene ved navn Greasy Spoon finner du på Södermalm og Odenplan. Her serveres frokost og brunch hver dag – til og med på røde dager. Her kan du nyte en spennende brunch i moderne lokaler. Menyen består av nyttige, gode og mettende retter som for eksempel bananbrød, chiapudding, eggs benedict med mer. Hett tips: kom sulten!


6. Mister French – fråtse I østers og søte desserter


Tullhus 2, Skeppsbrokajen, Gamla stan


Hver lørdag og søndag mellom kl. 11.30 - 17.00 dekkes det opp til en grasiøs skalldyrbrunch på Mister French, som holder til i et av Tullhusene på Skeppsbron. Her får du nyte både eksotiske og tradisjonelle franske smaker, i kombinasjon med en utrolig utsikt over Stockholms innløp og Saltsjön. Utover ferske skalldyr bys det på friske salater og drikker, samt varme retter fra grillen.


Fresh oysters Østers er bare en av mange delikatesser dere kan fråtse i!


7. Berns Asiatiske – Luksuriøs brunch i magisk miljø


Berzelii park 9, Östermalm


Den asiatiske matkulturen er bred, så visst lover Berns mye ved å beskrive en brunch som asiatisk. Men det gjør de helt rett i. Berns Asiatiske brunch byr på retter fra mange deler av Asia. Størst fokus er det på den japansk sushi, som også er en av høydepunktene på bufféen sammen med de storslagne lokalene med krystallkroner og fantastisk takhøyde. Er dere ute etter et sted der dere kan sitt og brunche i timevis – this is the place. Et vakkert miljø og service i toppklasse gjør dette til en av våre favorittsteder. Prisen gjør at man kanskje ikke spiser brunch her hver helg, men det er vel verdt et besøk innimellom!


8. Boulebar – Kombiner brunchen med en runde boule


Hantverkargatan 8, Kungsholmen

Liljeholmsvägen 14, Liljeholmen


Vanskelig å finne en bedre helgeaktivitet! God mat + 90 minutter boule-spill, alt til en meget fornuftig pris. Le Brunch, som den franskinspirerte brunchen på boulebarene heter, er populær blant både vennegjeng og familier. Og her er alle velkommen, så varm opp håndleddene og bestill boule-brunchen din her.


Brunch Boule Bar LiljeholmenBoule er en sport som passer for alle. Ta med vennegjengen, familien eller daten din for en brunch og noen runder boule.


9. Pom & Flora – Frokost hele dagen


Bondegatan 64, Södermalm

Odengatan 39, Vasastan


Leter du etter et friskt og moderne frokostalternativ til en god pris? Da skal du besøke Pom & Flora, enten i Vasastan eller Södermalm. Restaurantene har både en herlig avslappet atmosfære, og maten … Mmm. Med enkle og virkelig gode råvarer skapes god og sunn mat med fokus på bær, nøtter og frukt i ulike varianter av bowls*. Får du mersmak og vil lage litt mer luksuriøse frokoster hjemme, kan du kjøpe kokeboken deres - Frokost hele dagen.


10. Den beste friterte kyllingen i hovedstaden?


Renstiernas gata 30, Södermalm


Bird beskriver seg selv som "the original fried chicken shack since 2015" og sikter da til sin populære restaurant på Regeringsgatan i Stockholm sentrum. År 2020 åpnet de ytterligere en Bird-restaurant, denne gangen på Södermalm og denne gangen i et litt større lokale med et noe bredere konsept. Kjernen er fortsatt fritert kylling, don’t you worry! Den magiske brunchmenyen serveres hver helg og vi anbefaler at du booker bord om du vil være helt sikker på at du får prøvd ut Chicken & Donut, Smashed Cucumber Burrata eller Buttermilk Fried Chicken.
What the f*ck is a bowl?
For de som enda ikke har oppdaget denne trenden, så er en bowl noe så enkelt som en rett som serveres i en skål … Innholdet er oftest en slags smoothie, grøt, salat eller yoghurt. Med mettende, vakker og fargerik topping som gjør dette ellers ganske grå innholdet instagramvennlig.

Se alle våre hotell i Stockholm

chevronRight