Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

God stemning i den store småbyen Gøteborg

Herlige Göteborg er den perfekte weekendsbyen. Kjente severdigheter og alt du trenger bare en spasertur unna. Fra Liseberg og paradegata Avenyn til den sjarmerende bydelen Haga og nattelivstrøket Andra Långgatan.

Bo sentralt i Gøteborg – uansett hvilket hotell du velger

Vi har hotell midt i hjertet av Gøteborg, men også i utkanten. Heldigvis er det både enkelt og raskt å komme seg rundt i Gøteborg, så uansett hvor du velger å bo, bor du sentralt.

Clarion Hotel® Post

Clarion Hotel Post var tidligere et gammelt posthus, som nå har blitt bygget om til et Sveriges beste designhotell. Hotellet har mye å tilby: spa, takbasseng, restauranter og barer. Perfekt beliggenhet for å kunne rekke å oppleve alt man vil i løpet av en weekend.

Book rom på Clarion Hotel Post

Comfort Hotel® Göteborg

Comfort Hotel Göteborg er et lommebokvennlig hotell i moderne, urban stil, med minst like mye å tilby som designhotellene. Her finner du en takterasse med herlig stemning og utsikt over Göta Älv, en deilig frokostbuffé, bar og restaurant. 

Book rom på Comfort Hotel Göteborg

Quality Hotel™ Panorama Göteborg

Det moderne hotellet ligger i utkanten av Gøteborg sentrum, men allikevel med gangavstand til Gøteborgs store kultur- og underholdningstilbud. På hotellet finner du den berømte restauranten og baren Brasserie P og en relax-avdelingen som alle gjester har fri tilgang til. Badstu, utendørsjacuzzi, stor frokostbuffet, myke senger og sentral beliggenhet – et perfekt utgangspunkt for en fantastisk weekend i Gøteborg.

Book rom på Quality Hotel Panorama

Guider og tips til en weekend i Gøteborg

Spis og drikk som en ekte gøteborger

Selv i Gøteborg må man spise og drikke. Vi har laget en guide over byens beste barer og restauranter, sånn at du kan spise og drikke som en ekte gøteborger.

Les mer om Gøteborgs restauranter

Våre beste tips for vestkysten og Gøteborgs skjærgård

Det er ikke for ingenting at svenskene elsker vestkysten og Gøteborgs skjærgården. Det passer perfekt for å gjøre oppdagelser med familien, din elskede eller med vennegjengen. 

Les mer om den svenske vestkysten

Severdigheter og ting å gjøre i Gøteborg

Vi har samlet mengder av tips til ting å finne på i Gøteborg. Ting å gjøre, ting å se og steder du er nødt til å besøke. 

Les mer om severdigheter i Gøteborg

5 familietips for en sommerweekend i Göteborg!

Gøteborg passer perfekt for en sommerweekend med familien – vi har 5 tips til ting du ikke bør gå glipp av. 

Om du bor på et av våre hotell får du i tillegg gratis inngang til Liseberg.

Les våre tips
3.2.13.011 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.