strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Garden view at Restaurant Sesong in Oslo.

The Social Bar & Bistro

Velsmakende meny på Trollåsen

Velkommen til The Social Bar & Bistro på Trollåsen, en liten busstur utenfor Oslo! I grønne, vakre omgivelser kan du nyte deilige kjøtt- og fiskeretter laget av nordiske råvarer. Restauranten er lukket 1/2-4/2 2024. Varme retter kan under denne periode kjøpes i resepsjonen.

Med utgangspunkt i sesongens råvarer

For deg som vil nyte et bedre måltid, men ikke orker maset i Oslo, kan du enkelt komme deg til The Social Bar & Bistro – bare en 10 minutters tur med bil eller buss fra hovedstadens pulserende liv. The Social Bar & Bistro tar utgangspunkt i sesongvarer og tilpasser menyen etter dette. Her kan du til enhver tid velge mellom et par velsmakende kjøtt- og fiskeretter på menyen, i tillegg til enkle småretter.

Koselig og avslappende atmosfære

The Social Bar & Bistro har en moderne og koselig innredning og avslappende atmosfære. Enten du vil ta med din bedre halvdel på date eller nyte gode venners selskap over god mat og drikke, er dette restauranten for deg. Eller hva med å få ned hvilepulsen til hele familien etter å ha lekt i lekerommet på hotellet som huser restauranten - eller etter å ha spilt ballspill i den store parkmessige hagen rett utenfor?

Nærhet til det meste

Det beste med å være utenfor byen, er at du kommer deg trygt til det meste gjennom naturskjønne omgivelser. Ønsker du å sykle av deg maten, kan du for eksempel benytte deg av hotellets utlånssykler og dra avgårde til flotte Hvervenbukta med badestrand og turløype. Eller du kan ta deg en spasertur til Kolbotn sentrum og skravle om alt mellom himmel og jord – med deg selv eller andre – mens stien tar deg langs Kolbotntjernet eller Gjersjøen.

The Social Bar & Bistro

Table setting at Restaurant Sesong in Oslo.

The Social Entry

Oslo

Meny

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • contactPhoneTelefon
  +47 66 99 78 00
 • emailContactE-post
  q.entry@strawberry.no
 • Kjappe fakta om The Social Bar & Bistro

  Restauranten er lukket 1/2-4/2 2024. Varme retter kan under denne periode kjøpes i resepsjonen.

  • 10 minutter med bil og buss fra Oslo sentrum
  • Gangavstand til Kolbotn sentrum
  • Sesongbasert meny med kjøtt- og fiskeretter og småretter
  • Familievennlige, rolige og grønne omgivelser