Medlemskap
Jazz band at restaurant Ekspedisjonshallen in Oslo.

Ekspedisjonshallen på Sommerro – hjemlig atmosfære

Møt venner, kolleger eller familie i en deilig og avslappet atmosfære fylt av live jazzmusikk, smakfull mat og noe godt i glasset. Her er dørene åpne for alle – hele dagen!

Live jazzmusikk og avslappende atmosfære

I Ekspedisjonshallen på Sommerro i Oslo kan du føle deg hjemme, samtidig som du får den lille ekstra luksuriøse følelsen som bare Sommerro kan gi. Her kan du nyte klassiske favoritter mot en bakgrunn av Per Krohgs originale veggmaleri. Du kan jobbe fra ditt mobile kontor eller møte venner og kolleger over frokost, lunsj, brunsj og middag. Hver uke fylles Ekspedisjonshallen med live jazzmusikk, spilt av Sommerros eget husband med forskjellige gjestevokalister.

Bugnende frokostbuffet

Lysten på en herlig hotellfrokost? Du trenger ikke å bo på Sommerro for å komme innom på frokost - her er det åpent dagen lang. Velg mellom utvalgte godbiter fra en bugnende buffet, eller få kokken til å lage en av sine spesialiteter - only for you! Med det ferske, sunne og energirike utvalget, kan du være sikker på at frokosten gir deg den gode magefølelsen du trenger til en kickstart på dagen. Selvfølgelig får du også ferskpresset juice og kaffe til.

Lunsj, brunsj og middag for alle

Ekspedisjonshallen er stedet for de hyggelige lunsj- og brunsjsamtalene. Her kan du lene deg tilbake mens det serveres klassiske lunsjretter som passer for alle smaksløker - eller varme brunsjretter i helgene med en norsk tvist som umiddelbart gir deg helgestemning. Ekspedisjonshallen er også et sted du kan kose deg med klassiske brasserie-retter til middag. Du vil få servert sesongbaserte råvarer som tilpasses menyen etter årstidene - her er det med andre ord rom for å alltid prøve noe nytt.

Cocktails at restaurant Ekspedisjonshallen in Oslo.Food at restaurants Ekspedisjonshallen in Oslo.Dessert at restaurant Ekspedisjonshallen in Oslo.Meat dish at restaurant Ekspedisjonshallen in Oslo.

Ekspedisjonshallen

Oslo

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Sommerrogata 1, 0255 Oslo
 • contactPhoneTelefon
  +47 21 40 49 00
 • emailContactE-post
  eh@sommerrohouse.com
 • calendarBooking
  Book nå
 • Kjappe fakta om Ekspedisjonshallen


  • Beliggende på Solli plass sentralt i Oslo

  • Serverer frokost, lunsj, brunsj og middag

  • Live jazzmusikk spilles hver uke