MedlemskapMine bookingerKundeservice
View from Top Floor Restaurant & Bar in Oslo.

Top Floor Restaurant & Bar – måltid med utsikt

En liten T-banetur fra Oslo sentrum tar deg til fantastiske Top Floor Restaurant & Bar på Økern med smakfull mat laget med en kreativ touch, og ikke minst en fantastisk panoramautsikt utover Oslo by og Oslofjorden.

Retter med en moderne vri

Leter du etter et fantastisk sted for en hyggelig middag eller en sosial drink? Et sted som i tillegg har elegant innredning og store vinduer med en imponerende utsikt over byen og Oslofjorden? Da er du enkelt og greit nødt til å ta deg turen til Top Floor Restaurant & Bar, på toppen av Quality Hotel™ 33 på Økern – kun en 11 minutters T-banetur fra Oslo sentrum. Her kan du nyte klassiske bistroretter med en moderne vri.

Kortreist mat

Dette er stedet for alle anledninger, enten du vil ta med din heldige utkårende på en romantisk middag, sladre litt med venner over noen glass med bobler eller få en utblåsning over jobbmaset over litt snacks sammen med kolleger. Uansett hvem du tar med, vil dere alltid få kortreist og egenprodusert mat. Maten her er alltid velsmakende og presentert med en touch av kreativitet.

Det perfekte stedet for en første date?

Leter jobben etter et sted å ha konferanse? Her finner du både konferanserom og 3-retters konferansemeny. Det finnes alt i alt noe for alle på Top Floor Restaurant & Bar! Det er også lov å bare ta seg en tur innom baren for noen cocktails og en hyggelig kveld. Og kanskje oppstår det en ny forelskelse mens du er her? Det kan vi garantere at har skjedd tidligere – dette er nemlig stedet hvor TV-programmet, “Første Date”, har blitt spilt inn. Tar du og din utkårede også deres første date her?

The view from restaurant Top Floor Restaurant & Bar in Oslo.Table setting at Top Floor Restaurant & Bar in Oslo.View of Top Floor Restaurant & Bar in Oslo.

Top Floor Restaurant & Bar

Oslo

Åpningstider

Middag

Mandag - Lørdag: 17:00 - 23:30

Adresse

Ostre Aker vei, 0581 Oslo

Kjappe fakta

  • Kortreist og egenprodusert mat
  • Beliggende 11 minutter med T-banen fra Oslo sentrum
  • Mulighet for konferanserom, konferansemeny og banketter