Medlemskap
typeWarning
Problemer med å booke avtalepriser

Før øyeblikket har vi problemer med noen av våre avtalepriser. Kontakt kundeservice hvis du ikke får booket hotellrom til bedriftsavtalepris. Kundeservice har en magic touch som kan fikse det for deg! Beklager ulempen.

close
Drink presented in a bowl of moss at bar Pier 42 in Oslo.

Pier 42 – prisvinnende cocktailbar midt i Oslo!

Hvis du ennå ikke har vært innom Pier 42 på Amerikalinjen på Jernbanetorget, er tiden inne! Baren har vunnet en rekke store priser – nylig som Beste Cocktailbar i Norge 2021 og 2022. Kom innom for en smakseksplosjon av drinker!

Smak av New York og Norge

Hva får du om du blander gammel amerikansk cocktailkultur med en enestående drinkmeny som reflekterer den moderne eventyrlystne utforskeren? Jo, da får du Pier 42 på Amerikalinjen. Baren er oppkalt etter legendariske Pier 42 i New York, og menyen baserer seg på kontraster mellom New York og Norge – kontraster som elegant balanserer hverandre. Med konseptmenyen Contrasts utforsker du disse kontrastene, som serveres med en bakgrunnshistorie som får både smaksløker og de små grå til å våkne.

En prisvinner i verdensklasse

Pier 42 er ikke bare bar - dette er en bar som ikke har vunnet bare én, men flere priser, siden åpningen. I premiesamlingen holder Pier 42 prisen for Beste Cocktailbar i Norge i både 2021 og 2022; samtidig som barsjef, Adrián Michalčí, vant prisen for Global Bartender of the Year i verdens største bartenderkonkurranse, Diageo World Class. Her får du altså cocktails av en helt annen kvalitet, framprodusert av miksologer i verdensklasse.

Start nye eventyr på Pier 42

I likhet med at Pier 42 på Manhattan var Amerikalinje-passasjerenes første møte med New York og det nye livet “across the pond”, kan du også møte nye mennesker og starte nye eventyr – eller bli enda bedre kjent med de du allerede henger med til vanlig – på Pier 42 i Oslo. Baren tar ingen setereservasjoner, så du er hjertelig velkommen inn på et spontanbesøk i den flotte spesialdesignede cocktailbaren!

Cocktails at bar Pier 42 in Oslo.Creative drinks at bar Pier 42 in Oslo.Modern interior at bar Pier 42 in Oslo.

Pier 42

Oslo

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

  Bar

  • Mandag - Torsdag

   16:00 - 00:00

  • Fredag

   16:00 - 00:30

  • Lørdag

   14:00 - 00:30

  • Søndag

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Jernbanetorget 2, 0154 Oslo
 • contactPhoneTelefon
  +47 21 40 59 00
 • emailContactE-post
  info@amerikalinjen.com