Medlemskap
The kitchen at Atlas Brasserie & Café in Oslo.

Atlas Brasserie & Café – innbydende spisested midt i Oslo

Enten du er på ferie i Norges hovedstad eller bare leter etter et sted å spise sammen med venner - dra innom Atlas Brasserie & Café midt på Jernbanetorget. Her serveres det måltider med inspirasjon fra det gamle Amerika og det tilbys ulike menyer til både lunsj, brunsj og middag!

Meny inspirert av våre forfedre

Atlas Brasserie & Café ligger i den mest sentrale og levende delen av Oslo. Her er du blant annet noen få skritt unna Oslo Sentralstasjon, Operahuset, Munch-museet og en rekke severdigheter i sentrum av Oslo. Menyen er inspirert av våre forfedres eventyrlyst og nysgjerrighet - her får du med andre ord deilig mat med inspirasjon fra Amerika, og rettene er kokkelert sammen på en stilfull måte. Hit kan du dra på både frokost, lunsj, brunsj og middag - restauranten har noe for enhver smak.

Koselig restaurant med historie i veggene

Er du brått sulten etter en lang vandring rundt i Oslo sentrum? Stikk innom eller bestill bord i dette stilfulle brasseriet med historie i veggene. Restauranten ligger på Amerikalinjen, og byggets innredning er en herlig sammensydd blanding av byggeåret 1919 og dagens storby. Fun fact: Bygningen var opprinnelig hovedkontoret til Den Norske Amerikalinje som fraktet tusenvis av nordmenn over Atlanterhavet for å jakte nye muligheter. Navnet Amerikalinjen er en hyllest til bygningens historie.

Uteservering, helårshage og cocktailbar

Om du ønsker, kan du få bord i Amerikalinjens helårshage, Haven. I vår- og sommersesongen kan du nyte liv og røre på uteserveringens gateplan. Og du? Det finnes selvfølgelig vegetariske alternativer på middagsmenyen. Barn kan kose seg med pannekaker og milkshake fra brunsjmenyen, og utover de sene kveldstimer kan du skåle over livets små og store øyeblikk med restaurantens “house cocktails” - eller du kan ta turen innom cocktailbaren, Pier 42, eller den intime klubben, Gustav, i underetasjen.

Interior at Atlas Brasserie & Café in Oslo.Details of interior at Atlas Brasserie & Café in Oslo.Chefs in the kitchen of Atlas Brasserie & Café in Oslo.

Atlas Brasserie & Café

Oslo

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Jernbanetorget 2, 0154 Oslo
 • contactPhoneTelefon
  +47 21 40 59 16
 • emailContactE-post
  info@amerikalinjen.com
 • calendarBooking
  Book nå
 • Kjappe fakta


  • Serverer amerikanskinspirert frokost, lunsj, brunsj og middag

  • Midt i Oslo sentrum med nærhet til alt

  • Helårshage, cocktailbar og jazzklubb i samme bygning

  • Uteservering i vår- og sommerhalvåret