MedlemskapMine bookingerKundeservice
Cocktails at Hub Bar in Oslo.

Hub Bar – en urban møteplass midt i Oslo

Hub Bar er ikke en hvilken som helst bar - dette er rett og slett en urban møteplass for alle som vil ha et kult sted å henge, spise freshe matretter eller ta seg en cocktail eller mocktail hvis man føler for det.

Mat, vin, øl og cocktails i uformelt miljø

Hub Bar er den urbane nabolagsrestauranten og baren som aldri står stille. En bar i hjertet av Oslo sentrum som utvikler seg i takt med døgnet. Dette er stedet for deg som ønsker å spise freshe matretter fra en “all day menu” på en pulserende restaurant; stedet for de uformelle jobbmøtene eller kaffe-date; eller et stopp før kveldens konsert. Ikke minst er det stedet for deg som ønsker å drikke spennende vin på glass, øl fra lokale mikrobryggerier, cocktails og mocktails til langt på kveld.

Ditt nye hangout-sted?

På urbane Hub Bar får du servert kortreist, deilig lunsj hele dagen innimellom de dype – eller enkle – samtalene med venner. Du kan lene deg godt tilbake i behagelige stoler og sofaer, og nyte dagen eller kvelden til det fulle. Vi drister oss til å gå så langt som å si at denne baren er en gave til Oslo. Hvorfor ikke la dette bli ditt nye hangout-sted – et selvfølgelig startpunkt for alle lange kvelder? Velkommen til Hub Bar!

Grilled sandwich at Hub Bar in Oslo.Modern interior at Hub Bar in Oslo.Snacks at Hub Bar in Oslo.Dessert at Hub Bar in Oslo.

Hub Bar

Oslo

Åpningstider

Mandag - Tirsdag: 11:00 - 00:00

Onsdag - Torsdag: 11:00 - 01:00

Fredag - Lørdag: 11:00 - 02:00

Søndag: 12:00 - 00:00

Adresse

Biskop Gunnerus gate 3, 0106 Oslo

Kjappe fakta om Hub Bar

  • Bar beliggende midt i Oslo sentrum ved Oslo S og Jernbanetorget
  • Servering av mat, kaffe, drinker, øl og vin i et uformelt miljø
  • Øl fra lokale mikrobryggerier