strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
View of Oslofjorden at restaurant Thief Roof Bar & Grill in Oslo.

Thief Roof Bar & Grill – beste takterrassen i Oslo

Lite kan måle seg med utsikt over vakre Oslofjorden og Holmenkollen samtidig som man nyter noe godt i glasset og noe smakfullt på tallerkenen. Alt dette får du på Thief Roof Bar og Thief Roof Grill. Velkommen skal du være!

Fantastisk utsikt over Oslofjorden

Takterrassen på THE THIEF kan kanskje sies å være Oslos beste takbar. Her får du være vitne til en fabelaktig utsikt utover Oslofjorden og innover selve Oslo. Det romslige takarealet gjør at det er god plass å boltre seg. Små og store sittegrupper gir en sommerlig og behagelig atmosfære, enten du slapper av sammen med gode venner eller feirer en stor anledning.

Avslappende bar for hele sommersesongen

De unike bordene i sittegruppene er spesialdesignet for å kunne plassere en isbøtte med sprudlevinsflasker. Så om du for eksempel har hatt en lengre dag på jobb, og trenger og kjøle ned hodet og debriefe i frisk luft, finnes det en plass på Thief Roof for deg. Eller kanskje du bare vil nyte en perfekt mikset drink mens du nyter utsikten som ingen andre kan toppe? Takterrassen er åpen fra april til senhøsten.

Grillmat – finnes det noe bedre?

Du får ikke bare drinker på den store takterrassen – her finner du også Thief Roof Grill, det perfekte stedet for å nyte et godt måltid utendørs. Her er det plass til 80 gjester, og man kan kose seg med lette sommerlige retter, grillet kjøtt og fisk, samtidig som du skåler med forfriskende cocktails og hører på behagelig musikk i bakgrunnen. Du får blant annet servert hummer fra Lofoten, om det kan friste på en varm vår- eller sommerdag.

View from restaurant Thief Roof Bar & Grill in Oslo.Evening view from restaurant Thief Roof Bar & Grill in Oslo.

Thief Roof Bar & Grill

Oslo

Meny

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Landgangen 1, 0250 Oslo, Norway
 • contactPhoneTelefon
  +47 24 00 40 00
 • emailContactE-post
  eat@thethief.com
 • Kjappe fakta

  • Servering hele sommersesongen
  • Fleksibelt møblement for å sikre at alle får plass
  • Gr–illmat og sommerfølelse