Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotell i Stockholm sentrum/Norrmalm

Skal du til Stockholm og trenger hotell? Bo med den beste beliggenheten i bydelen Norrmalm, midt i Stockholm city. Spar tid med gangavstand til shopping, restauranter og severdigheter. Herfra tar du deg enkelt videre til andre deler av Stockholm!

Hotell på Norrmalm og i Stockholm city

Strawberry har et stort utvalg av hotell midt i sentrum av Stockholm. Så godt som vegg i vegg med Stockholm sentralstasjon ligger Nordic Light Hotel  og Stockholm C Hotel. Vil du booke et budsjettalternativ uten at det går på bekostning av beliggenheten finner du Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central like rundt hjørnet fra Stockholm sentralstasjon. Perfekt når du vil bo nærme Arlanda Express (flytoget), T-banen eller togstasjonen. Om du vil bo med gangavstand til Gamla stan og nære blomstrende shoppingater finner du både At Six og HoboBrunkebergstorg, bare et steinkast fra den store shopping- og gågaten Drottninggatan. Populære Clarion Hotel® Sign ligger også sentralt til på Norra Bantorget, ikke langt fra Hötorgets t-banestasjon.

I den indre byen er det aldri langt til neste kafè, lunsj, bara eller restaurant, uansett om du vil ta noe enkelt på veien eller slå på stortromma med vinkart og treretters. Frister det med klassisk svensk mat er Kåken og Prinsen bra alternativ, mens luksuriøse Operakälleren passer perfekt til spesielle anledninger. Den beste utsikten får du garantert på TAK, en del av Urban Escape Stockholm. På 1000 kvadratmeter finner du flere restauranter og barer samt en ekstremt populær terrasse!

Shopping i Stockholm city

Med Stockholms store utvalg av spennende mote- og interiørbutikker er det vanskelig å motstå fristelsen av å dra på shopping! På Norrmalm befinner du deg midt i smørøyet med mange alternativ. Besøik butikkene i Drottningsgatan og rundt Hötorget, eller gå inn i en av byens mange kjøpesentere som Gallerian, MOOD Stockholm, Åhlens City eller kjente NK, Nordiska Kompaniet. Fra Stockholm city tar du deg også enkelt videre til den nærliggende bydelen Östermalm og shoppingmekkaet rundt Biblioteksgatan och Birger Jarlsgatan. Ikke glem å ta deg en pausen i Kungsträdgården, "Kongens hage", der du kan nyte en is mens du kikker på forbipasserende Stockholmere.

Flere bydeler i Stockholm

Kungsholmen
Södermalm
Östermalm

Les mindre
22 hotell i Stockholm City

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.