Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Borås

Midt mellom Gøteborg og Jönköping ligger kulturbyen Borås i Västergötland. Våre to hotell i Borås ligger begge sentralt til, det ene i hovedgaten Allégatan og det andre like ved Borås sentralstasjon og rett ved elven Viskan.

Fra hotellene er det enkelt å utforske byen, enten til fots eller med kollektivtransport. I Borås er det i stor grad kunst, skulpturer, street art, mote og tekstil som preger bybildet. Her bugner det av gallerier, utstillinger og museer som Borås Konstmuseum, Textilmuseet og Textile Fashion Center. Gjennom hele sommeren holdes også Borås Internationella Skulpturbiennal i sentrum.

Fra begge våre hotell tar det bare noen minutter å gå til Stadsparken, Borås´ kanskje mest besøkte park. Her kan du nyte det store grøntområde med blomster- og plantevekster, trær og busker, egen rosehage, fontener og stor lekeplass. Parken er også flittig brukt til arrangementer som parkvandringer og musikkvelder.

Midt i byen ligger også Borås dyrepark med både nordiske og afrikanske dyr, og like ved finner du både eventyrparken Upzone og kjøpesenteret Knalleland. Om du reiser med barn byr også Navet Science Center i Borås på spennende opplevelser, og for øvrig tar det ikke mer enn en time til både Liseberg og Vest-Sveriges nydelige skjærgård.

Vil du ha en pakke? I Packtivity kan du velge mellom opplevelser og aktiviteter du kan booke i samme slengen som hotelloppholdet. Bare hyggelig!

Les mindre
23 hotell i Borås

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.