Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Varberg

Velkommen til Halland og vakre Varberg. Byen er en inspirerende og historisk plass der du kan oppleve både kultur såvel som avslapning, med gode overnattingsmuligheter.

Vil du ha en pakke? I Packtivity kan du velge mellom opplevelser og aktiviteter du kan booke i samme slengen som hotelloppholdet. Bare hyggelig!
Sentralt beliggenhet i sjarmerende håndverkslokaler

Varberg er en spennende by som har alt beliggende i behagelig avstand. Ved Clarion Collection Hotel Fregatten bor du sentralt midt i det vakre håndtverkskvartalet. Med nærhet til våre Varberg stasjon og promenaden langs stranden, bor du i moderne rom med inspirasjon fra hav, berg, sand og seil. I Varbergs sentrum, bare 400 meter fra hotellet, kan du handle i butikker, nyte et god måltid ved en av restaurantene eller besøke noen av Varbergs attraksjoner.  Varbergs torg er kjent over hele landet og er et av Sveriges største torg sett utenfra. Gatene som går ut fra torget har små og fine butikker. Fra hotellet har du en times tid biltur nordover til Göteborg-Landvetter lufthavn og en noe kortere reisevei til Halmstad lufthavn sørover.

Historie, avslapping og golf - Varberg inspirerer og utdanner

Når du besøker Varberg det obligatorisk å bade. I sommerperioden har du flere herlige strender å velge mellom. Apelviken och Läjet är de absolut mest besökta stränderna - det var här som vågseglingen fick fäste och började utvecklas i Sverige. Om vinteren kan du besøke Varmbadhuset eller noen av SPA-anleggene som er her. Allerede på begynnelsen av 1800-tallet reiste mennesker helt til Varberg for å styrke helsen sin og nyte det vakre miljøet. Uansett hvilken type avslapping du søker etter - Varberg har noe for deg, her finnes tradisjonene og forutsetningene for å ha det bra. Varberg har også en livlig golfkultur og hotellet samarbeider med Varbergs GK for å kunne tilby gunstige golfpakker. Bara noen minutter fra Clarion Collection Hotel Fregatten ligger den verdenskjente Varberg festning. Det fantastiske slottet står som et landemerke for byen, og å gå tur rundt festningen er både fasinerende og vakkert. 

Konferanse, møter og lokaler i Varberg

Vil du vite mer om våre konferanse- og møtelokaler i Varberg? Du finner våre tilbud her.

Næliggende destinasjoner

Halmstad

Göteborg

Borås

Les mindre
17 hotell i Varberg

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.