Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Gøteborg Sverige

8 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanse- og møtelokaler i Göteborg

Hvis du skal arrangere møte, konferanse eller event i Göteborg, har vi mange ulike alternativer til deg. Fra unike designhoteller midt i Göteborg sentrum, til store konferansesentre nær de største selskapene og industribedriftene i regionen.

Lokaler med sentral beliggenhet

Våre hoteller tilbyr lokaler for alle anledninger og på et stort antall steder i Göteborg-området. Moderne og prisgunstig på Comfort Hotel Göteborg, klassisk på Comfort Hotel Panorama ved Liseberg, populært og designpreget på Clarion Hotel Post, Avalon Hotel og Clarion Collection Hotel Odin ved Drottningtorget, Göteborg sentralstasjon og Brunnsplatsen, og tilgjengelig og stort på Quality Hotel 11 og Quality Hotel Winn Göteborg ved Eriksberg og Tingstadsmotet. Fra Landvetter flyplass tar det ca. 20 minutter med flybuss inn til Göteborg City.

Book ved å legge til ett eller flere hotell i din forespørsel 

Rom og lokaler til alle anledninger

Hotellenes muligheter spenner fra enkle møterom for noen få personer, til bankettsaler og større konferansehaller med plass til både kongresser, fester, bryllup, kick-off, utstillinger, seminarer, kurs og produktlanseringer. Hvis du ønsker mat til møtet eller arrangementet, så hjelper vi selvsagt til med å oppfylle dine behov, uansett om det gjelder en enkel kopp kaffe eller en skikkelig festkveld med treretters middag.

Severdigheter og aktiviteter

Ved å legge konferansen til Göteborg har du dessuten tilgang til alt en storby kan tilby, og litt til. Her finner du et aktivt kunst-, film- og musikkliv med Göteborgs årlige filmfestival og noen av landets best besøkte konsertscener, som Ullevi Stadion og Slottsskogen der musikkfestivalen Way Out West arrangeres hvert år i august, en mengde muséer for de kunst- og historieinteresserte, folkeliv og Nordens største fornøyelsespark Liseberg.

Ta en pause - rusle rundt i byen

Göteborg er en levende havneby med mye sjarm, så ta en pause fra møtet og legg en spasertur gjennom de koselige gatene ved Grönsakstorget, flaner på Avenyn, se en storslått oppsetning på GöteborgsOperan, opplev sjarmerende Haga eller besøk noen av de mange restaurantene og pubene langs Andra og Tredje Långgatan.

Nærliggende konferansedestinasjoner

Stenungsund

Borås

Varberg

Les mindre
8 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.2.003 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.