MedlemskapMine bookingerKundeservice
Fresh oysters at restaurant Norda.

Göteborgs mest populære restauranter og barer

Byen Göteborgs, som er over 400 år, vokser så det knaker både i høyden og bredden. Her kan du velge mellom et hav av fantastisk mat og drikke. Har du en forkjærlighet for havets herligheter? Da har du kommet til riktig sted!

Vestkystens hovedstad

Göteborg har et bredt utvalg av fisk og skalldyr. Det er derfor ikke så rart at det er nettopp her du finner noen av Sveriges mest smakfulle og kjente rekesmørbrød. Sjekk ut Avalons restaurant og Brasserie P, for der vil du ikke bli skuffet. Göteborg er også fødestedet til hurtigmatretten «Half a special», som med fordel serveres med hjemmelaget potetmos, vestkystsalat og en Pucko. Men i tillegg til disse rettene har byen en pulserende restaurantscene, med noe godt for alle.

Drottningtorgets praktfulle postkontor

Rett ved Göteborg sentralstasjon, midt på Drottningtorget og med de blå trikkene som nærmeste nabo, ligger det over 100 år gamle postkontoret. Denne skjønnheten er nå stedet for det moderne designhotellet Clarion Hotel® Post med byens beste terrasse, populære barer og prisbelønte restauranter. På Norda møter den svenske vestkysten den amerikanske østkysten, og på VRÅ kan du nyte lokale og økologiske råvarer med inspirasjon og smaker fra Japan.

Takbarer og asiatiske matreiser

Göteborgs beste takbar og utsikt finner du oppe på TaKeT, med livlige og glade göteborgere i baren. Dette er også hjemmet til den asiatiskinspirerte restauranten OGBG på første rad mot havnen. Rett overfor, på den andre siden av elven Göta Älv, finner du den nyåpnede restauranten Fei, som ligger i tiende etasje. Her venter en kinesisk matopplevelse i verdensklasse som du aldri vil glemme. Les mer om Göteborgs mest populære restauranter og barer nedenfor.

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage