strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Sea view from rooftop bar TaKeT in Gothenburg.

TaKeT – en levende takbar i Göteborgs havn

TaKet er den perfekte møteplassen i Göteborg med fantastisk utsikt over hele havneinnløpet. Møt kollegaen på afterwork, kjæresten for en drink i solnedgangen eller vennegjengen for en kveld med gode drinker i en pulserende atmosfære.

Verdens beste party-rooftop

Vil du oppleve verdens beste takbar for fester? Da har du kommet til rett sted, i hvert fall ifølge The Rooftop Guide som har utnevnt TaKeT til akkurat det. Med et fint grøntområde, stort sammenleggbart tak (regn i Göteborg er ikke helt uvanlig) og en god atmosfære, er TaKeT et must for de som leter etter en sosial bar med spennende arrangementer. Baren serverer gode drinker, fatøl, sprudlende og vin. Den stadig levende atmosfæren skrus opp et hakk ved barens DJ og arrangementskvelder.

Vakker utsikt over Göta Älv

Takbaren ligger i syvende etasje på Comfort Hotel® Göteborg med fantastisk utsikt over Göta Älv. Her vil du stadig oppleve vakre solnedganger. Har du noe spesielt å feire eller leter du etter et sted å samle kollegene dine til en unik bedriftsfest? Da er du hjertelig velkommen til å abonnere på TaKeT. Samle vennene dine og skap morsomme minner på TaKeT som du sent vil glemme! Kontakt TaKeT for mer informasjon og bestilling.

View of rooftop bar TaKeT from above in Gothenburg.

TaKeT

Gøteborg

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Skeppsbroplatsen 1, 411 21 Göteborg
 • contactPhoneTelefon
  +46 317 52 28 00
 • emailContactE-post
  taket@strawberry.se
 • Åpningstider

  TaKeTs åpningstider varierer avhengig av været. Vil du holde deg oppdatert? Følg TaKeT på Instagram!

  Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.