MedlemskapMine bookingerKundeservice
Tekniske problemer med bookingkalenderen

Akkurat nå har vi tekniske problemer med bookingkalenderen vår som gjør at noen måneder kan mangle. Ønsker du å bestille rom i løpet av en måned som ikke er synlig i kalenderen, kan du bestille via Kundeservice på +47 22 33 42 00. Vi jobber med å løse problemet!

Modern interior at restaurant Fei in Gothenburg.

Fei – en kinesisk matopplevelse i verdensklasse

Book nå

Når restaurant Fei åpnet på Lindholmen høsten 2022, ble Göteborg styrket som matdestinasjon. På toppen av tiende etasje, med magisk utsikt over elven Göta Älv, kan du oppleve en autentisk kinesisk matreise som du aldri vil glemme.

Prisbelønte og håndplukkede kokker

Fei er en moderne og ambisiøs restaurant på Lindholmen i Göteborg, med mål om å bli spydspissen for kinesisk matkunst i Norden. Restauranten er en øyeåpner for deg som ønsker å nyte en autentisk kinesisk matopplevelse – langt utover det vanlige. Det kinesiske kokketeamet er både prisbelønt og håndplukket, og på kjøkkenet er det kjøkkensjefen Guowei Zhou fra Shandong-provinsen i Nord-Kina som regjerer.

Tre kinesiske kjøkken

Menyen består av å dele retter fra tre av Kinas åtte store kjøkken: kantonesisk, sichuan og zhejiang. I tillegg tilbys kalde retter som åpner måltidet, samt suppe for å bygge en bro over til de varme rettene som er høydepunktet i måltidet. Hvis du ønsker det, kan du bestille "Fei Experience", en heftig smaksmeny som er godt kombinert med te, Shaoxing risvin og Baijiu – en snarvei rett inn i Kinas mat- og drikkekultur.

Food at restaurant Fei in Gothenburg.Brett vinsortiment på restaurang Fei i Göteborg.Creative food presentation at restaurant Fei in Gothenburg.

Fei

Gøteborg

Meny

Åpningstider

Mandag - Onsdag: 17:00 - 23:00

Torsdag - Fredag: 17:00 - 00:00

Adresse

Pumpgatan 5, 417 55 Göteborg

Kontakt

E-post: info@feirestaurant.com
Book nå