MedlemskapMine bookingerKundeservice
The interior at restaurant Norda in Gothenburg at daytime.

Norda – smaker fra begge sider av Atlanteren

Book nå

Restaurant Norda er inspirert av Nord-Amerika, og tilbyr uventede smakskombinasjoner i et unikt miljø i hjertet av Göteborg. Opplev et stykke Manhattan på Göteborgs måte.

Lokaldyrkede råvarer med smaker fra fjerne strøk

Restaurant Norda tilbyr en perfekt blanding av det beste fra den svenske vestkysten og den amerikanske østkysten. På tallerkenen serveres spennende retter laget av nordiske råvarer, med grønnsaker rett fra takhagen! Norda inviterer deg til et varmt og avslappet miljø med historiske interiørdetaljer som du aldri slutter å undre deg over. Restauranten finner du på Clarion Hotel® Post, som ligger i en av byens mest historiske bygninger – det gamle postkontoret.

Klassiske retter på en leken måte

På Norda kan du forvente en meny med eventyrlige oppskrifter. Elegante streetfood-retter, raffinerte brasserie-retter, skalldyr og selvfølgelig Göteborgs signaturrett – Halv spesial med reker. På restaurant Norda får klassikeren rett og slett en leken vri. Restaurangen ligger i et storslått lokale, og stemningen er både festlig og hyggelig. Perfekt for alle anledninger.

Et unikt utvalg av amerikanske viner

Menyen gjenspeiler både sesong og kvalitet i selskap med fantastiske viner som elegant binder sammen sekken på vår svenske vestkyst og den amerikanske østkysten. Norda er nemlig en av Sveriges fremste vinkjellere når det gjelder amerikanske viner. Du finner selvfølgelig også europeiske klassikere og alkoholfrie alternativer i menyen. Velkommen til Norda!

Food at restaurant Norda in Gothenburg.Dessert at restaurant Norda in Gothenburg.

Norda

Gøteborg

Meny

Åpningstider

Lunsj

Tirsdag - Fredag: 11:30 - 14:00

Middag

Mandag - Lørdag: 17:00 - 23:00

Brunsj

Lørdag - Søndag: 11:00 - 16:00

Adresse

Drottningtorget 10, 411 03 Göteborg