Medlemskap
The exterior of restaurant Avalon in Gothenburg.

Avalon Restaurant & Bar i hjertet av Göteborg

Vil du nyte mat, god drikke og kjenne pulsen på Göteborg by? Med en perfekt beliggenhet på Kungsportsplatsen, mat og drikke etter sesong og nøye utvalgte viner, er Avalon et perfekt sted for både gøteborgere og ferierende.

Restaurant, bar og populær uteservering

Lunsj, middag eller bar å henge ved? Avalon tilbyr sesongbaserte retter av høy, internasjonal kvalitet som passer perfekt til restaurantens nøye utvalgte viner. Baren har i flere år blitt kåret til en av Sveriges beste barer i White Guide, takket være Avalons dyktige bartendere som ikke er fremmed for å eksperimentere med nye og spennende smaker. Når solen titter frem, kan du ta plass på uteserveringen.

Opplev viner i verdensklasse

Tørst etter mer? Avalons vinrom har et av Göteborgs beste utvalg av viner spesielt utvalgt av restaurantens vinkelner. Vinene velges blant annet ut på reiser rundt om i verden, og vinkartet oppdateres kontinuerlig for å gi gjestene nye opplevelser. For kjennere i små grupper anbefaler vi å bestille et besøk i vinrommet hvor dere kan ta del i en velkomponert meny og viner i verdensklasse. Vi tør påstå at det er en opplevelse du aldri vil glemme.

Food at restaurant Avalon in Gothenburg.

Avalon

Gøteborg

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Kungstorget 9, 411 17 Göteborg
 • contactPhoneTelefon
  +46 31 751 02 00
 • emailContactE-post
  info@avalonhotel.se
 • calendarBooking
  Book nå