MedlemskapMine bookingerKundeservice
Problemer med å booke rom

For øyeblikket er det dessverre ikke mulig å søke etter eller booke rom på hjemmesiden og i appen vår. Vi jobber hardt for å løse problemet.

Oysters on a beautiful plate.

Restaurant VRÅ – japanske smaker i Göteborg

Book nå

I hjertet av Göteborg finner du en VRÅ med plass til alle. Restauranten er unik, innovativ og prisvinnende med nordisk og japansk gastronomi i verdensklasse. Her serveres alt fra à la carte og smaksmeny til dumplings og håndplukkede lokale østers.

Håndverk og kvalitet i posthuset

Restaurant VRÅ ligger sentralt i Göteborg, rett ved sentralstasjonen, i den staselige gamle postbygningen som nå er Clarion Hotel® Post. Med en fot i Japan og en på vestkysten er miljøet kjent og spennende på samme tid. Førsteklasses råvarer, samt omtanke og oppmerksomhet på detaljer er stikkord som styrer restauranten. Sesongen og naturen får bestemme hva som havner på tallerkenen. Derfor endres menyen i henhold til årstidene.

Japan møter den svenske vestkysten

Menyen fokuserer på havet, planteverdenen og lokale råvarer tilberedt med metode og inspirasjon fra Japan. I tillegg til sashimi, kamskjell, smørstekt abbor, sushi, frityrstekt tofu og hjemmelaget tang miso serveres ville, håndplukkede østers. Til dette kan en av Sveriges beste sake-kjennere hjelpe deg med å velge drink. Det imponerende vinkartet gir andre alternativer. Med grønnsaker fra takdyrkingen, økologiske gårder og bønder som tar vare på dyrene sine, er maten av førsteklasses kvalitet.

Høye ambisjoner og fokus på bærekraft

VRÅ drives av Sofia B. Olsson som har en klar visjon for sin bransje. VRÅ skal være i forkant av utviklingen mot en bærekraftig og moderne restaurantbransje, på alle nivåer. All mat på menyen er bærekraftig, sporbar og økologisk. Bærekraftambisjonen strekker seg over både klimapåvirkning og likestilling i bransjen. I tillegg er VRÅ internasjonalt anerkjent for sitt sirkulære og kreative interiørdesign laget av matavfall.

Modern interior at restaurant VRÅ in Gothenburg. Food at restaurant VRÅ in Gothenburg. Fish dish at restaurant VRÅ in Gothenburg

VRÅ

Gøteborg

Meny

Åpningstider

Middag

Tirsdag - Lørdag: 17:00 - 22:30

Adresse

Drottningtorget 10, 411 03 Göteborg

Kontakt

E-post: boka@restaurangvra.se
Book nå