strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Food at restaurant OGBG in Gothenburg.

OGBG – asiatisk restaurant i Göteborg sentrum

Book nå

OGBG Bar & Restaurant er for deg som setter pris på rike smaker, ferske råvarer, påvirkninger fra Asia og første rad ut til Göteborg havn. Alt i kombinasjon med kjøledrikker og varmende solstråler på uteserveringen.

Moderne asiatisk på Stenpiren

Stenpiren inviterer til drømmer om alle verdens havner. På OGBG feires asiatiske smaker med tolkninger av de fantastiske rettene som stammer fra det tidligere Øst-India. Velsmakende, sunne retter serveres raskt, friskt og enkelt i et varmt og lekent miljø. Utgangspunktet for restaurantens kjøkken er tolkninger av gatemat fra Vietnam, Thailand og Sør-Kina, men det kan like gjerne dukke opp retter med inspirasjon fra Indonesia, Malaysia og Kambodsja.

Lei restauranten til fest og arrangementer

Hvis du leter etter et sted å leie for fester og arrangementer, trenger du ikke å lete langt lenger. OGBG kan leies til større selskaper og har plass til opptil 150 sittende gjester. Her kan du nyte lunsj- eller middagsarrangementer og sørge for at arrangementet ditt er noe helt spesielt. Bursdagsfest, utstilling, mingle eller noe helt annet – OGBG passer til de fleste anledninger. Moderne lokaler med den beste beliggenheten midt i Göteborg, kan det bli bedre?

Food and beer at restaurant OGBG in Gothenburg.Colorful food at restaurant OGBG in Gothenburg.Green cocktail at restaurant OGBG in Gothenburg.

OGBG

Gøteborg

Meny

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Skeppsbroplatsen 1, 411 21 Göteborg
 • contactPhoneTelefon
  +46 317 52 28 00
 • emailContactE-post
  ogbg@strawberry.se
 • calendarBooking
  Book nå