Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Vesterbro København ,  Danmark

Comfort Hotel® Vesterbro

København,  Danmark

Comfort Hotel Vesterbro ligger på Vesterbrogate i Københavns mest trendy bydel, Vesterbro. Her bor du nært sentralstasjonen og Tivoli, og har byens beste shoppingmuligheter, klubber og restauranter rett rundt hjørnet.

Comfort Hotel® Vesterbro 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,4
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Vesterbro

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Comfort Hotel Vesterbro ligger med beste beliggenhet i Københavns heteste bydel Vesterbro, bare 500 meter fra Københavns sentralstasjon. Barer, restauranter og shoppingmuligheter finnes bokstavelig talt rett utenfor døra. Og wifi betaler du ikke en krone for hos oss.

Københavns beste kvartal

Comfort Hotel Vesterbro ligger på Vesterbrogade, i Københavns hippeste bydel med samme navn. I løpet av de siste årene har kvartalene forandret seg fra slitte 60-tallskompleks til hovedstadens fineste gater. Nå er gatene fulle av restauranter med barer, torg fulle av uteserveringsmuligheter, og Danmarks beste shoppingmuligheter.

Den hippe Kødbyen

Københavns eget Meat Packing District, Kødbyen, har kastet ut slakterne og erstattet deres gamle butikker med innovative gallerier, kreative kunststudioer, økologiske kafeer og populære klubber. Og du, om du ikke synes alt dette nye er så stas, så venter pølser, smørrebrød og trofaste Tivoli og Strøget bare et par hundre meter bort fra Comfort Hotel Vesterbro. Les mer om København her.

XXL-rom
Om du reiser med venner eller om du har en stor familie, har vi et svært romslig rom med 8 sengeplasser – vårt XXL-rom. Rommet er cirka 40 m2 stort og har 2 bad der begge har badekar. Dette rommet kan kun bookes direkte via vår bookingavdeling på +45 3378 8050 eller booking.vesterbro@strawberry.dk

Bar

Slapp av med en god øl eller et glass vin i Comfort Hotel Vesterbros egen Barception.

Konferanse

Comfort Hotel Vesterbro er det selvsagte valget for konferanse og events i København. Med sentral beliggenhet i hotte Vesterbro og bare fem minutters gange fra sentralbanestasjonen er det lett for konferansedeltagere å komme hit. Vi fikser konferanser for inntil 36 deltagere.

Gratis er godt

På Comfort Hotels surfer du alltid gratis. Og du! På søndager lar vi deg beholde rommet frem til klokka 18.00 uten ekstra kostnad. Sov godt!

Rengjøring av rommet

For å være snille mot planeten, rengjør vi rommet ditt hver fjerde dag.

Kontakt

  • Vesterbrogade 23 - 29 1620 København , Danmark

Finn frem til hotellet

Buss/tog/tunnelbane

Københavns hovedbanestasjon

Fra Kastrup Flyplass

Öresundtoget til Københavns hovedbanestasjon

Fra Malmö Sturup Airport

Flybuss til Malmö C, bytt til Öresundtoget til Københavns hovedbanestasjon

Taxi

Vi anbefaler Taxi +45 35 35 35 35

Om Comfort Hotel Vesterbro

Antall hotellrom

400 stk

Antall konferanselokaler

4 stk - plass til opptil 50 deltagere

Avstand flyplass

Kastrup flyplass: 8 km
Malmö Sturup Airport: 31 km, ca 30 min

Avstand lokaltrafikk

Togstasjon: Københavns hovedbanestasjon:
550 meter, 8 min

Fra København H går flybusser, samt Öresundtoget mot Kastrup og Malmö C.

Om Comfort Hotel©

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.