Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Konferanser i Danmark

3 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Book konferanse, møte eller ditt event på våre hotell i Danmark

Er du Danmark og trenger konferanselokaler eller møterom? Hos Strawberry kan du booke alt fra store konferanser og arrangement til mindre møter og kick-off. Vi har konferansehotell i København, Høje Taastrup og ved Copenhagen Airport.

Når kollegaer skal samles og gjøre noe litt mer spesielt, spiller både lokalet og service stor rolle, uansett om dere planlegger en kick-off eller trenger et festlokale. Strawberry har mange fine hotell i Danmark som tilbyr et stort utvalg av møterom og fleksible konferanselokaler som enkelt kan tilpasses etter deres behov. Selvsagt har vi utstyr som mikroner, video og høytalere til låns ved behov.

Oppdag våre hotellperler midt i hjertet av København. Med den beste beliggenheten i byen vil dere bo nært severdigheter, yrende folkeliv, bra restauranter og natteliv. Perfekt når det er tid for aktiviteter og teambuilding etter lange dager med presentasjoner og gruppearbeid. Selvsagt går det an å booke hotell sammen med møtet om dere planlegger et lengre besøk i Danmarks sjarmerende hovedstad.

Om det er tid for å samle hele avdelingen eller bedriften, har vi også et stort konferansehotell i Hæje Taastrup med mange muligheter. Innen nær rekkevidde ligger også Roskilde, en av Danmarks eldste markedssteder med velbevart eldre dansk kultur. Fyll konferansedagene med aktiviteter i områdene rundt hotellet. Svett litt i treningsrommet, ta en utflukt til shoppingsenteret, eller spill en runde golf på noen av Danmarks beste golfbaner. Beliggenheten med gode kommunikasjonsmuligheter gjør at hotellet passer utmerket for møter, konferanser, lanseringer og event som krever det lille ekstra.

Er du på reisefot og bare har tid til business så kan våre flyplasshotell ved Copenhagen Airport, Kastrup, være noe for deg. Blir det litt tid til overs finnes det selvsagt gode transportmuligheter til sentrum av København og resten av landet. Om du heller vil slappe av etter møtene, har Clarion Hotel Copenhagen Airport et riktig fint spa du kan nyte.

Les mindre
3 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.