Medlemskap
Breakfast on a table at hotel Villa Copenhagen.

Oppdag matparadiset Danmark

Et land fullt av overraskende matopplevelser gjør Danmark til en opplevelse ingen matelsker kan gå glipp av. Nyt overraskende smakskombinasjoner, kreative cocktails og bakverk som smelter i munnen. Alt dette i unike restauranter og barer som er en fryd for både gane og øyne.

Et mateventyr for alle

Danmark er kjent for sitt store og varierte utvalg av mat og restauranter. Enten du er ute etter danske klassikere som smørrebrød, spennende streetfood eller fine dining er du på riktig sted. Danmark har noe for alle, med spennende smakskombinasjoner på menyen og nytenkende matkreatører på kjøkkenet. Danskene er veldig glad i søtt og har et fantastisk utvalg av bakerier rundt omkring i landet. Er du glad i eventyr? Her kan du oppleve et virkelig kulinarisk eventyr, for å si det mildt.

Spis med god samvittighet

Restaurantscenen i Danmark, med København i spissen, ligger i forkant når det kommer til bærekraftig matlaging. Her er det enkelt å ta klimasmarte valg. Den danske matfilosofien drives nemlig av nærproduserte råvarer, sesongbaserte retter og økologiske produkter. Nyt god mat, drikke og bakverk med god samvittighet. For å gjøre det danske mateventyret ditt enkelt for deg, løfter vi her noen gullkorn du ikke må gå glipp av. Velkommen til Danmark – et matparadis du sent vil glemme.

Danmark

Restauranter og barer