Som familie, både som forelder og barn, kan det være godt å rømme litt fra hverdagen. Hva passer da bedre enn en weekend på hotell i en interessant by? Slipp kjedelige hverdagsrutiner som å vaske opp, rydde opp og re opp, og få opp stemningen i familien isteden! Her tipser vi om skikkelig bra familiehotell i Sverige.

Barn som ler i en hotellseng

Quality Hotel™ Ekoxen, Linköping


I Linköping skorter det ikke på ting du kan finne på med barna dine. Ta et dypdykk i byens historie på Friluftsmuséet Gamla Linköping. Prøv å holde tritt med barna i lekelandet Busfabriken (eller ta en kaffe mens de svømmer i ballbassenget). Eller hvorfor ikke hoppe i bilen og ta en utflukt til Kolmåden, Sveriges største dyrepark?


Sjekk inn på et romslig familierom på hyggelige Quality Hotel Ekoxen. Med hotellets sentrale beliggenhet bor dere like ved byens utvalg av restauranter og spennende aktiviteter for hele familien. Det er selvfølgelig også restaurant og bar på hotellet, dersom en rolig kveld på hotellet blir nødvendig etter en dag preget av fart og eventyr.


Familjerum Quality Hotel EkoxenPå Quality Hotel Ekoxen er det plass til 4 personer i familierommene


Comfort Hotel® Malmö


Malmö er mer enn bare Zlatans fødeby. Byen passer perfekt for en weekend med familien, og har mange morsomme aktiviteter, severdigheter og restauranter å by på. Lei et tog og utforsk byens forskjellige bydeler, eller ta sykkelen over til København. Eller omvendt, da.


Comfort Hotel® Malmö er et trendy hotell som ligger rett ved sentralstasjonen. Hotellet har 293 rom og er et av de største hotellene i sydlige Sverige. Her får du og familien din et perfekt utgangspunkt for en strålende weekend, og mulighet til å koble av samtidig som dere har alt i nærheten. Hotellet har både egen bar og restaurant. Dessuten kan hele familien ta en treningsøkt i treningsrommet som nylig har blitt oppgradert.


Gym-comfort-hotel-malmoHvem er med på en vennlig boksekamp?


Quality Hotel™ View, Malmö


Om dere ikke vil bo midt i mølja i Malmö, er Quality Hotel View hotellet for dere! Hotellet er en av Hyllie stasjons nærmeste naboer, og dere er bare minutter unna Malmö med toget. Dette er derfor et strålende utgangspunkt for å ta utflukter til Malmö, Skåne eller over Öresundbroen. Når året byr på lengre ferier, har de dessuten en HOPPEBORG og annet morsomt. Helt klart en suksess for barna!


quality hotel view fasadQuality Hotel View i Hyllie har naboer som Malmö Arena, Malmö-messen og Emporia kjøpesenter


Familjerum extra säng quality hotel viewSjekk inn på et lekkert familierom med plass til opptil 4 personer


Quality Hotel™ Friends, Stockholm


Tivoliet Gröna Lund, utendørsmuseet og zoo Skansen, lekeparker eller museer – i Sveriges hovedstad finnes det noe for hele familien. Du manøvrerer deg enkelt mellom storbyens severdigheter ved hjelp av tunnelbane, buss eller føttene. Du kan besøke Stockholm året rundt og det vil uansett være noe gøy å finne på for å få en vellykket hotellweekend med barna.


Shuffleboard-Quality-Hotel-FriendsShuffleboard-turnering? Vinneren får bestemme musikken i bilen på veien hjem.


Stockholms Quality Hotel™ Friends er et eventhotell som ligger rett inntil Friends Arena og det store kjøpesenteret Mall of Scandinavia. Her er det vanskelig å kjede seg. Hvorfor ikke passe på å booke en weekend i forbindelse med et arrangement på nasjonalarenaen som ligger rett ved? Hotellet passer veldig bra for barnefamilier, noe vi har skrevet om tidligere. Kvelden kan for eksempel avsluttes på restaurant The Social Bar & Bistro i 25. etasje.


BrasserieX-Quality-Hotel-FriendsThe Social Bar & Bistro. Perfekte omgivelser for å late som at middagen inntas i et tøft romskip.


Comfort Hotel® Göteborg


Vi har til gode å møte et barn som ikke elsker fornøyelsesparker. Liseberg er et av Sveriges mest populære steder å besøke, og en favoritt blant folk i aldersgruppen 0-100 år. Her er det karuseller, berg-og-dal-baner, god mat og underholdning på høyt nivå. Göteborg har også mye annet å by på for barnefamilien. På Universeum kan dere oppleve haimating, eksperimenter og eventyr i verdensrommet – lærerikt og spennende på samme tid.


Her kan du faktisk lese mer om Universeum!


bed-room-comfort-hotel-goteborgTreff senga etter en innholdsrik dag. Sov søtt! Men ikke forsov dere til hotellfrokosten!


I byen bor dere bra i nyrenoverte rom på Comfort Hotel® Göteborg. Hotellet ligger midt i sentrum, bare ti minutter unna Avenyn, Göteborgs hovedgate. På hotellet har dere alt dere måtte trenge: OGBG Bar & Restaurant, takterrasse, gratis internett og stor frokostbuffé. Nyt en herlig familieweekend med barna dine i Göteborg!


Comfort Hotel Gothenburg OGBGFargerike OGBG Bar & Restaurant


Quality Hotel™ Panorama Göteborg


Vil dere bo nær Liseberg og “kunnskapslekeplassen” Universum? Quality Hotel Panorama Göteborg ligger bare en kort spasertur unna disse populære attraksjonene. Etter utfluktene kan det være godt med en tur på relax-avdelingen, der både badstu og utendørs boblebad venter. Til alles store glede har hotellet også et lekerom i tilslutning til restauranten, Brasserie P, dersom noen blir fortere ferdig med maten enn andre...


quality hotel panorama standard dubbelrumMed sine 13 etasjer har mange av rommene en veldig ålreit utsikt over Göteborg


Clarion Collection® Hotel Grand Sundsvall


Hvis du flytter blikket nordover, finner du Sundsvall – kåret til en av Sveriges vakreste byer. Vakker arkitektur og supersjarmerende steinhus skaper gode forutsetninger for en koselig og avkoblende weekend. Høy kosefaktor er ikke det eneste byen har å by på. I Sundsvall er det også masse morsomme aktiviteter for barna. Himlabadet, spennende lekeplasser og Strike Club gir glade barn og fornøyde foreldre.


Clarion Collection® Hotel Grand Sundsvall bor dere sentralt og nært både restauranter og kafeer. På hotellet er frokost, Afternoon Sweets og Tonight’s Special alltid inkludert i romprisen. Her får dere mulighet til å slappe av og glemme hverdagen hjemme.


breakfast-Grand-Hotel-SundsvallKlassisk hotellfrokost på Clarion Collection® Hotel Grand Sundsvall. Nam!


Quality Hotel™ Luleå


Tenker dere på å dra enda lengre nordover i Sverige? Luleå kan by på et stort utvalg av aktiviteter, uavhengig av om dere kommer på besøk sommer, høst, vinter eller vår. Uansett er det utendørsaktivitetene som dominerer. Hundespann, snøscooter, skøyter, langrenn og slalåm når snøen er på plass, og skjærgårdsbåter, badestrender og sjarmerende utserveringer under midnattssolen om sommeren. Ikke glem å besøke verdensarven Gammelstads Kyrkstad!


Quality Hotel Luleå ligger nær havnen, og bare et steinkast unna byparken og Norrbottensteateret. I hotellets restaurant Cook's Krog, serveres velsmakende spesialiteter fra Norrbotten og Lappland. I et superior dobbeltrom (enkeltsenger) er det plass til 4 personer, med to barn i sovesofaen. Om familien liker å ta badstue, har hotellet en badstue der dere kan varme dere etter en innholdsrik dag.


Superior dubbelrum enkelsängar quality hotel luleåBo sentralt på Quality Hotel Luleå.


Hundspann LuleåÅ kjøre hundespann er garantert noe hele familien vil sette pris på.