Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Malmø

Velkommen til Malmø, Zlatans hjemby og Københavns nabo! Du trenger ikke dra over broen for å oppleve en storby, det kan du gjøre utenfor hotelldøren.

Vil du ha en pakke? I Packtivity kan du velge mellom opplevelser og aktiviteter du kan booke i samme slengen som hotelloppholdet. Bare hyggelig!

Skybar med utsikt over hele Malmö

Med vårt tilbud av hotell i sentrale Malmø er det enkelt å finne overnatting som passer deg, uansett om du er på ferie eller på jobb. Fra skybaren på et av våre Malmøhotell har du utsikt over hele byen, 85 meter over bakken. Våre Malmö-hotell hotell ligger i Hyllie og midt i sentrum, nær Malmö C og i Gamla Väster.

Malmös største severdigheter

Om du vil oppleve metropolen på nært hold ligger flere av Malmøs landemerker og attraksjoner i kort gåavstand fra hotellet. Oppdag Ribersborgsstranden eller se på imponerende 190 meter høye Turning Torso i Västra hamnen. Gå til vannhullet Lilla torg, hyggelige Folkets park eller avslappende Möllevången. Husk for øvrig å smake på Malmøs gode falafler!

Sykkelbyen Malmö

Det er også lett å oppleve byen på sykkel. Malmø er en flat by med gode sykkelveier, og på flere av våre hotell i Malmø finnes lånesykler til deg som gjest.

35 minutter fra Kastrup

Vil du se mer enn Malmø? En ti-minutters togtur tar deg til studentbyen Lund, og på 35 minutter er du i København. Om du reiser med fly tar det 20 minutter med bil til Københavns flyplass Kastrup, og like raskt kommer du deg til Malmø Airport.

Destinasjonsguide Malmö

Les mer og se vår store Malmö-guide her

Nærliggende destinasjoner

Helsingborg

København

 

Les mindre
11 hotell i Malmö

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

Oppdag Hotell Restaurant Konferanse
3.2.13.011 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.