Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Linköping

Velkommen til det vakre tettstedet på Östgötaslätten - Linköping! Lars Winnerbäcks hjemby. Midt i sentrum finner du moderne og sjarmerende hotell. Ta en deg en helg og slapp av på spa eller arranger din neste konferanse her!

Sentral beliggenhet ved Trädgårdsföreningen

I Linköping har du sentral beliggenhet ved den lune og vaktre oasen, Trädgårdsföreningen. Bor du på konferansehotellet Quality Hotel Ekoxen, er du kun 5 minutter unna Linköping City Airport og litt lengre unna finnes også Norrköpings flyplass. Lad opp før en konsert eller rund av kvelden på våre hotell og nyt kreative drinker i baren. Quality Hotel Ekoxen har en herlig uteservering som åpnes i sommermånedene med utstikt mot Trädgårdsföreningen.

Ved domkirken – kveldsmat inkludert

Vil du bo enda nærmere Linköping C og bykjernen, faller valget på Clarion Collection Hotel Slottsparken. Bor du her er dessuten en ettermiddagsgodbit og kveldsmat inkludert i prisen.

Spa og trening

Få opp pulsen etter en lang dag konferanse eller koble av på spa. På The Box SPA finner du et 600 kvadratmeter spa som mildt sagt er noe utenom det vanlige. Quality Hotel The Box tilbyr også et velutstyrt treningsrom. Inne eller ute? Du velger.   

Se Domkyrkan og ta en pust i bakken på Stora torget 

Linköping er en studentby som byr på flere barer, restauranter og nattklubber med størst konsentrajon rundt Ågatan og Stora torget. Se Linköping domkyrka som dominerer byens profil, besøk Flygvapenmuseet med sitt store samling av militære fly eller ta en spasertur i de rekonstruerte bymiljøet i Gamla Linköping. I Linköping finnes også Sveriges største motorsportanlegg, Mantorps park. Bergs slussar i Göta kanalen er også en veldig populær attraksjon.

Konferanse, møter og lokaler i Linköping 

Vil du vite mer om våre konferanse- og møtelokaler i Linköping? Du finner vårt tilbud her.

Nærliggande destinationer

Norrköping

Jönköping

 

Les mindre
5 hotell i Linköping

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.