Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Sundsvall

Vi tilbyr tre populære hoteller med fantastiskt beliggenhet midt i Sundsvall. Velg mellom sjarmerende Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall, konferansehotellet Quality Hotel Sundsvall eller Clarion Hotel Sundsvall med skybar og spa.

Hotell med sentral beliggenhet

Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall har sentral beliggenhet i Sundsvalls unike Stenstan, nær restauranter og kafeer. Hotellet var på tidlig 1900-tallet en kino, og byggets historie lever forsatt i veggene den dag i dag. Her inngår alltid frokost, Fika, og Kveldsmat i romprisen. På Quality Hotel Sundsvall ligger sentralt til og passer perfekt for møter, konferanser og helgeturer. Hotellet er virkelig en underholdningsperle, og byr på nattklubb, barer og festlokaler for alle anledninger! Her finnes det også en stor parkeringsgarasje i direkte anslutning til hotellet.

Sveriges vakreste by

Sundsvall har blitt kåret til Sveriges vakreste by med sin arkitektur og sjarmerende stenhus fra slutten av 1800-tallet. Her opplever du vakker natur med fine sandstrender, turløyper, bra fiske og gode forutsetninger for ski og vinteraktiviteter

Aktiviteter og severdigheter

Sundsvall lokker med naturopplevelser og en levende bykjerne. Uansett om du reiser hit for jobb eller avkobling, har vi et hotell som passer! I nærheten av våre hotell finner du Norrlands største shoppingtilbud og butikker i det populære kjøpsenteret In, og i hovedgaten Storgatan. Ta med familien og besøk eventyrbadet Himlabadet som er veldig populært blant barnefamilier. Innen 2 mils omkrets fra våre hotell finner du 4 slalomanlegg og på Södra Bergets friluftsanlegg finner du fine elektriske lysløyper. Dessuten ligger Sundsvalls største attraksjoner som Tonhallen og Sidsjöns Friluftscentrum ikke langt unna. Sundsvall er også en populær studentby med Mittuniversitet som lokker studentene.

Opplev Norrland og Sveriges vakreste by du også!

Nærliggande destinasjoner

Borlänge

Gävle

Hudiksvall

Östersund

Les mindre
5 hotell i Sundsvall

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.