Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Luleå

Skal du til Luleå og trenger hotell? Vi har flere hoteller sentralt i Luleå. Bo ved sentralstasjonen, Luleå Tekniska Universitet, koselige restauranter, barer, caféer og shoppinggater.

Vil du ha en pakke? I Packtivity kan du velge mellom opplevelser og aktiviteter du kan booke i samme slengen som hotelloppholdet. Bare hyggelig!
Våre hoteller i Luleå

Vi har flere hoteller som ligger sentralt i Luleå. Et par minutter fra Luleå sentralstasjon ligger Comfort Hotel® Arctic, med mange prisgunstige romtyper som passer perfekt for både forretningsreisende og deg som drar hit på helgetur. Hvis du vil ha tilgang på basseng, badstue, velvære- og spaavdeling, er Clarion Hotel® Sense og Quality Hotel™ Luleå fine alternativer. Begge hoteller ligger i nærheten av Norra hamn, og et steinkast fra Stadsparken og Norrbottensteatern.

Severdigheter i Luleå

Luleå kan skilte med et stort utvalg aktiviteter og severdigheter. Med sin lange kystlinje, skjærgård og store skogsområder er det ikke rart at så mange Luleålendinger har en forkjærlighet for friluftsaktiviteter. Sommeren byr på strandliv, uteserveringer, midnattssol og en levende skjærgård med mange forskjellige båtturer å velge mellom. Og når isen ligger tykk om vinteren, kan du spasere tørrskodd ut til de nærmeste øyene! Med sin lange vintersesong passer Luleå perfekt for deg som vil teste snøscooter, hundespann, skøyter, langrenn, alpinsport eller fatbikes – en terrengsykkel med ekstra store og brede dekk som gjør at du kan sykle på hvilket som helst underlag. Det finnes mange arrangører som tilbyr guidede turer hvor matpakke gjerne er inkludert. Og med litt flaks kan det også hende at du får oppleve Aurora Borealis – det sagnomsuste nordlyset!

Gammelstad kyrkby – et kulturarvsted som er verdt et besøk

Rett utenfor sentrum av Luleå ligger Gammelstad Kyrkby, et av Sveriges femten kulturarvsteder fra UNESCO sin berømte liste. Her kan du se hus og kirkebygg som utgjorde bykjernen i Luleå på 1600-tallet. Fremfor alt, må du få med deg senmiddelalderkirken fra 1492 som fortsatt er i bruk!

Smidige transportmuligheter

I Luleå sentrum er du i nærheten av det meste, men hvis du vil dra på utflukt utenfor byen finnes det flere transportmuligheter å velge mellom. Leiebil er et populært valg, og det finnes mange bilutleiere å velge mellom. Selvsagt finnes det også lokalbusser for den som foretrekker å reise kollektivt. Mange velger også å utforske byen og omegn fra sykkelsetet.

Rett ved LTU, Luleå Tekniska Universitet

Skal du møte en av Luleås mange studenter? Alle våre hoteller ligger i gangavstand til universitetet, og passer perfekt som utgangspunkt når du skal hit på besøk.

Reisemål i nærheten

Boden
Skellefteå
Umeå

Les mindre
5 hotell i Luleå

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.