Ønsker du å arrangere et møte som skiller seg ut? Da er en unik møteplass et godt sted å begynne. Vi har listet opp de 8 kuleste møterommene i Stockholm, les mer om dem her!

Södersviten, Clarion Hotel Stockholm, conference room, chairs, table, design details, windows
Book Södersuiten, på Clarion Hotel Stockholm, til ditt neste møte.

Book et unikt møterom online her (bookingside på engelsk).

Quality Hotel™

Santiago Bernabéu

Råsta Strandväg 1, Solna

QH Friends: konferanserom* Santiago Bernabéu.*

Santiago Bernabéu, som har sitt navn etter en fotballstadion i Madrid, har en moderne og stilren innredning. Rommets jordnære farger gir en rolig og harmonisk atmosfære. De runde lampene gjenspeiles i de runde vinduene, og fyller møterommet med naturlig lys som hjelper en med å holde seg konsentrert under lange møter.

Quality Hotel Friends ligger i Solna, et stenkast fra Mall of Scandinavia og Friends Arena, så her har du både shopping og underholdning i nærheten. I hotellets 25 etasje finner du restauranten The Social Friends som har en vakker utsikt du ikke bør gå glipp av.

 QH Friends: Resturant Brasserie X, vis Kos deg med god mat mens du vender ut mot Solna.

Hotel C Stockholm

Kebnekaise

Vasaplan 4, Stockholm

 Hotel C Stockholm: konferanserom Kebnekaise Kebnekaise.

Den lille kinosalen KebnekaiseHotel C Stockholm får kreativiteten til å strømme med sin inspirasjon fra naturen og duse farger. Perfekt for frokostseminar, filmvisning eller foredrag. Rett utenfor døren finner du den populære ICEBAR,en permanent isbar laget av is fra Torneelven i nord-Sverige. Så hva med å avslutte dagen med en god drink i -5C°, til og med på sommeren?

Bare et kvarter fra sentralbanestasjonen i Stockholm finner du det moderne Hotel C Stockholm - hotellet som har det lille ekstra. Her finner du også byens kuleste toalett, en deilig hotellfrokost og selvfølgelig gode senger å sove i.

 Hotel C Stockholm: toalett Hotel C Stockholm.

Clarion Hotel® Sign

C8

Östra Järnvägsgatan 35, Stockholm

 Clarion Sign: C8, konferanserom * C8. *

C8Clarion Hotel Sign er innredet med grønne tepper, planter, mørke vegger og mørke møbler. Dette gjør at møterommet er behagelig å være i, og det kan romme opp til 16 personer. Perfekt for brainstorming, workshops, avstemning og planlegging.

Clarion Hotel Sign ligger ved Norra Bantorget, bare et kvarter fra sentralstasjonen og Arlanda Express. Besøk hotellets spa Selma City Spa og ta en dukkert i det oppvarmede bassenget på taket. Du kan også ta en tur i badstuen eller unne deg selv en behandling. Benytt også anledningen til å spise noe godt på restauranten Kitchen & Table Norrmalm, som har en grønn og klimavennlig meny.

Quality Hotel™ Globe

Cosmos

Arenaslingan 7, Stockholm

 Quality Hotel: Cosmos, konferanserom Cosmos.

Den mektige kinosalen Cosmos lever opp til sitt navn og rykte da det kan romme opp til 214 personer. Her får deltakerne sitte komfortabelt mens de fokuserer på foredraget, presentasjonen eller filmen mens de koser seg med softis og popcorn, som alltid er en del av konferansen på Quality Hotel ™.

Hotellet ligger ved Avicii Arena, Tele2 Arena og Globen Shopping - perfekt hvis du skal på show eller fotballkamp om kvelden, eller vil benytte anledningen til å shoppe litt . Og gå ikke glipp av Arenarestauranten som har utsikt over området inne på Avicii Arena. Du kan enkelt reise hit med t-bane, buss eller trikk. I tillegg er det også gode parkeringsmuligheter i området.

Clarion Hotel® Arlanda Airport

London Heathrow

Tornvägen 2, Stockholm Arlanda

 Clarion Hotel Arlanda Airport: London Heathrow, møterom * London Heathrow. *

Er du selv på reise, eller skal møte noen som ankommer med fly? Da tar Clarion Hotel Arlanda godt vare på deg. Møterommet London Heathrow er et helt spesielt møterom - både med tanke på innredning og utsikt. Tregulv, sennepsgule lenestoler og designdetaljer. Sist, men ikke minst - utsikten over rullebanen. Her kan du se flyene som letter eller lander mens du tar deg en kaffepause.

I tillegg til konferansefasiliteter og hotellrom, tilbyr hotellet også god mat på restauranten Kitchen & Table, treningsstudio, badstue og et utendørsbasseng som er varmt hele året. Du finner Clarion Hotel Arlanda Airport midt i SkyCitym, mellom terminal 4 og 5, så her er du i nærheten av både shopping, Arlanda Express og flyene som tar deg med ut i verden.

Clarion Hotel® Stockholm

Södersviten

Ringvägen 98, Stockholm

Clarion Hotel Stockholm: Södersviten, møteromMøteområde i Södersviten.

Hvis unikt og behagelig er det du leter etter, bør du ta en ekstra titt på Södersviten. For det er akkurat slik det høres ut som - en suite. Men det er ikke hvilken som helst suite, det er Clarion Hotel Stockholms største suite hvor du i tillegg kan arrangere konferanser. Den store suiten på 120 kvadratmeter er fordelt på to etasjer. I andre etasje finner du soverom og bad med en fantastisk utsikt. I første etasje er det et møteområde med et bordområde med plass til opp til 8 personer, og en sofagruppe.

 Clarion Hotel Stockholm: Södersviten, stue * Sofagruppen i Södersviten. *

Hotellet, som ligger en kort spasertur fra Skanstulls t-banestasjon, har også restauranter, barer, treningsstudio og spaet Elements Spa. Her kan du både bo og arrangere møter i vakre og behagelige omgivelser.

Nordic Light Hotel

Orb og Glory

Vasaplan 7, Stockholm

 Nordic Light Hotel: konferanserom, Glory * Glory. *

De to møterommene Orb og Glory hos Nordic Light Hotel er to helt unike møterom - begge rommene er sirkulære og med glassvegger, og vil garantert gi en James Bond-følelse. De er ideelle for møter i mindre grupper. Og det går selvfølgelig an å trekke for gardinen så ingen ser inn.

Selve hotellet ligger sentralt ved sentralstasjonen og Arlanda Express. Interiøret er i en moderne, nordisk stil. Restaurant Lykke serverer mat fra den nordiske matkulturen, og øl serveres fra svenske mikrobryggerier i baren.

At Six

Studio 4

Brunkebergstorg 6, Stockholm

 At Six: konferanserom Studio 4 Studio 4.

Innredningen i møterommet Studio 4 på At Sixer i et minimalistisk og futuristisk design. Taklampene minner om romskip fra en annen verden. Dette rommet er perfekt for de som ønsker å holde lange møter hvor det å holde fokus er høyeste prioritet. Viktige møter og spennende ideer tar form her.

Hotellet ligger midt i Brunkebergstorg, en kort spasertur fra T-banestasjonen og Kungsträdgården, og det ønsker sine gjester velkommen med en inngang helt i marmor. Hos Six tilbyr en sofistikert livsstil med unike hotellrom og moderne design. Hotellets nabo er takrestauranten Tak, som har en fantastisk utsikt over Stockholm.

 takutsikt-nattbar-stockholm.jpg Utsikten fra taket.


Vil du ha mer inspirasjon til møtet ditt?