Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Globe Stockholm ,  Sverige

Quality Hotel™ Globe

Stockholm,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Globe, vegg i vegg med Avicii Arena og Tele2 Arena. Som et av Stockholms største hotell tilbyr vi en perfekt beliggenhet for konferanser og arrangementer og for deg som vil bo behagelig for å oppleve det beste av hovedstaden.

Quality Hotel™ Globe 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,1
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,1
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Globe

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Quality Hotel Globes populære Arenarestauranten ligger i syvende etasje, og har en fin utsikt innover arenaen i Avicii Arena. Her serverer vi vår frokostbuffet, konferanselunsj og spesialmiddager.

Mat og drikke med utsikt

Arenarestaurangen kan brukes til mingling, middagselskap eller større festarrangement. Her har dere utvilsomt den beste utsikten over event som Hockey VM, UFC og store internasjonale artister.

Eventmiddag

Skal dere på konsert eller kamp? Ved visse eventer på arenaen Tele2 Arena, Avicii Arena, Hovet, eller på Annexet tilbyr vi en eventmiddag i Arenarestauranten i 7. etasje. 

Fest og mingling

I 7. etasje, i tilknytning til Arenarestauranten, ligger Sjuelvan. Lokalet har muligheter for fest og middag med egen bar og plass til 165 sittende gjester.

Kontakt oss

For mer informasjon og bestilling, vennligst kontakt oss på q.globe@strawberry.se

Frokost

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:30 - 10:30

Bor du ikke på hotellet?

Velkommen på frokost, 195 SEK per person (med forbehold om tilgjengelighet).

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.