På Brunkebergstorg i Stockholm sentrum finner du restauranten TAK. Fra restauranten har du utsikt over hele hovedstaden, en spektakulær utsikt både dag og kveld. Bak TAKs japansk-nordiske smaksopplevelser står suksesskokken Frida Ronge. Velkommen til en unik restaurantopplevelse!
Frida Ronge, restaurantens kulinariske direktør, er datter av en fiskehandler i Göteborg og har derfor en sterk forkjærlighet for fisk og skalldyr – men også for japansk mat. I 2010 vant hun for eksempel en sølvmedalje i Sushi-VM. Frida har laget sin helt egen japansk-nordiske matlagingsstil som du kan oppleve på restaurant TAK. Hun er også involvert i flere bærekraftsprosjekter og jobber for en mer innovativ og bærekraftig gastronomi med fokus på sertifisert fisk.
Miljø, utsikt, mat og drikke – hos TAK ligger det en tanke bak hver minste detalj. Nyt spektakulære retter og utsikt over Stockholm, restaurantens bar og takterrasse finner du en etasje opp. Hos TAK møter nordiske råvarer japanske tilberedningsmetoder og smaker. Hver ingrediens er nøye utvalgt med tanke på både sesong og kvalitet. Dersom du vil organisere en bursdagsfest, eller avslutte konferansen i et hyggelig og adskilt miljø, kan du bestille restaurantens chambre séparée.
Restaurant TAK ligger på Brunkebergstorg, bare et steinkast fra Sergels torg. Ved siden av finner du hotellene Hobo og At Six – dersom du vil bli til neste morgen! I de varme månedene av året er Stockholm Under Stjärnorna også åpen, en stor og pulserende takbar som også ligger vegg i vegg med TAK. Søsterrestauranten UNN er perfekt for deg som ønsker en mer intim matopplevelse, helt utenom det vanlige. Den serverer en magisk omakase-meny ved et teppanyaki-bord med plass til åtte personer.