Konferanse, event, bryllup eller fest – uansett om du planlegger et stort bedriftsarrangement med tusenvis av deltakere fra hele verden, eller din egen bryllupsfest og mindre fest med den nærmeste familien, kan du finne ditt lokale hos Strawberry. Vi er i hele Norden og Baltikum og har lokaler for alle anledninger. Vil du ha forslag til hvor du kan holde ditt neste møte eller konferanse? Se 8 av våre konferansehotell her!

Quality Hotel™ Edvard Grieg –  elegant konferansehotell mellom Bergen flyplass og sentrumEvents, bryllupsfester eller konferanser – her er det plass til alt!Lokalene på Quality Hotel Edvard Grieg har lokaler med plass til over 1300 personer.


Quality Hotel Edvard Grieg finner du i rolige omgivelser bare 5 minutter fra Bergen Lufthavn Flesland og ca. 15 minutter fra Bergen sentrum. Skal du arrangere konferanse, bryllup, kick-off eller event, byr hotellet med konferanseområde som har plass til opptil 2000 personer på fantastisk panoramautsikt, gratis parkering, gå avstand til bybane, 20 fleksible lyse møterom, treningsrom, restaurant, bar, terrasser og nevnte vi gratis parkering? Med gode forbindelser med lokal transport ligger hotellet ideelt i forhold til alt som skjer i Bergen.


Clarion Hotel® Ernst – perfekt utgangspunkt for å se mer av KristiansandModerne kunst og eleganse gjennomsyrer Clarion Hotel Ernst.Ikke så verst med en middag i disse lokalene etter en lang dag med konferanse og møter.


Clarion Hotel Ernst er det perfekte stedet å holde en konferanse eller et event i Kristiansand. Hotellet tilbyr 19 fleksible lokaler i ulike størrelser med plass for opptil 400 gjester. Hotellet ligger sentralt til i Kristiansand sentrum og er det perfekte utgangspunkt for å oppleve byen. Flybussen fra Kjevik flyplass tar dere til hotellet på 20 minutter og togstasjonen ligger kun et par kvartaler unna. **Gågaten Markens, med shoppingmuligehter, barer og restauranter ligger kun 50 meter unna hotellet. **Ta en pause fra regneark og diagrammer for å fylle på fra hotellets Asia-inspirerte lunsj-buffet. På slutten av dagen kan du skravle med kollegaene over en middag i restauranten eller en frisk cocktail og en dans på Club Clarion.


Clarion Hotel® Trondheim – Arrangement- og konferansefavoritt i sentrum av TrondheimPerfekt lokale for en kick-off eller storslått bryllupsfest.Luftige og lyse møterom og selskapslokale med store vinduer.


Skal du ha møte med mange deltagere, store konferanser eller et stort event i Trondheim sentrum? Clarion Hotel® Trondheim på Brattøra er et av Skandinavias største kongresshotell, like ved Trondheimsfjorden. Her venter et svært konferanseområde med en rekke møterom samt romslige selskaps- og utstillingsarealer. Hotellet tilrettelegger like gjerne for private arrangementer som bryllup, kick off og fester; hvorfor ikke arrangere et Roof Top Party? På hotellets restaurant og Trondheims eneste SkyBar, Astrum, får du storslått panoramautsikt, kult interiør, funky kunst og fantastisk bevertning.


Clarion Hotel® Stavanger – supersentral beliggenhet og toppmoderne lokalerStore møterom med vakker panoramautsikt over Stavanger by.


Clarion Hotel Stavanger har lokaler som gir gjestene et unikt opphold i hjertet av Stavanger. De fantastiske konferansefasilitetene og en uovertruffen beliggenhet lager en flott ramme for arrangementet ditt. Hold ditt neste møte, konferanse, dåp eller bryllup i et av hotellets 10 fleksible lokaler med plass til opptil 950 personer. Clarion Hotel Stavanger ligger midt i sentrum, med gangavstand til butikker, restauranter, museer og alt annet Stavanger har å by på.


Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport – et av Norges største konferanshotell like ved Oslo Lufthavn GardermoenTa en pause mellom slagene i foajeen til The Qube.Bankett, galla, konsert eller årlig kick-off med bedriften? Mulighetene er mange! Hele 4500 gjester kan spise bankettmiddag på én gang.


Clarion Hotel & Congress Oslo Airport åpnet i august 2014 dørene til det prisvinnende kongressenteret, The Qube. Som Norges største konferansehotell med kapasitet opptil 8000 personer, har personalet spesialkompetanse på planlegging og gjennomføring av små og store arrangement. Konferanser, utstillinger, messer, konserter, julebord, you name it – hotellet har lokaler til alt. Sammen med nabohotellet, Comfort Hotel® Runway, tilbys det flere tusen sengeplasser. Hotellene ligger bare 7 minutter unna flyplassen, og fra der 19 minutter til Oslo sentrum med Flytoget. I tillegg til imponerende, moderne konferansefasiliteter kan gjestene dine nyte restaurant, bar, treningsrom og relaxavdeling med steambad, badstue og isdusj.


Son Spa – den ideelle møteplassen for jobb og avslapningKombiner faglig påfyll med litt spaluksus på Son Spa.


Hva med å kombinere kurs og konferanse med spa? Vakre Son Spa ligger i nydelige Oslofjorden, nær tettstedet Son. Det er gode bussforbindelser til Oslo Lufthavn og det går direktetog til Oslo fra den nærliggende Sonsveien Stasjon. Møterommene har sjøutsikt og masse naturlig lys som gjør det en inspirerende arena for en konferanse, kick-off eller en gallamiddag. Personalet hjelper deg så klart med å planlegge arrangementet ditt og aktiviteter i forbindelse med oppholdet, om det så er mat, båttur eller spa. Med 14 moderne konferanserom, slående vakker utsikt til naturen og et av landets beste spa-anlegg er Son Spa det ideelle stedet for jobb og avslapning.


Quality Hotel™ Tønsberg – møter i maritime omgivelser


Quality Hotel Tønsberg er et fullservice konferansehotell som ligger like ved kysten med flott utsikt over sjøen. Alle møterom og konferanserom har det siste av tekniske løsninger for å sikre et vellykket arrangement. Oseberg kulturhus ligger inne i hotellet med en konferansekapasitet på 1000 personer og egner seg derfor utmerket for store arrangement som landsmøter, prisutdelinger, konsert, kick-off eller produktlanseringer. Quality Hotel Tønsberg er mer enn et konferansehotell. Skal du ha et mindre møte eller arrangement, er det selvfølgelig rom for det i et av hotellets 25 lokaler. Med treningsrom, badstue og utendørs svømmebasseng på taket er det også flotte muligheter for et forfriskende dypp etter en treningsrunde på gymmet eller en lang dag med møter.


Clarion Hotel® The Edge – en levende møteplass i TromsøClarion Hotel The Edge har 16 fleksible møterom som kan ommøbleres etter dine behov.Clarion Hotel The Edge byr på unike konferansemuligheter.


Clarion Hotel The Edge er en stilig juvel og et moderne kulturelt knutepunkt midt i hjertet av Tromsø.  Clarion Hotel The Edge har byens største konferansesesal med en kapasitet på 1000 personer, og sammen med den unike beliggenheten på bryggekanten midt i Tromsø sentrum, er dette et spektakulært og inspirerende sted å arrangere møter, kurs, konferanser, event eller kulturarrangementer. Med toppmoderne fasiliteter som The Social Bar & Bistro, Skybar (den eneste i Trømsø!), treningsrom, Living Room og gode forbindelser i nydelige omgivelser er hotellet det perfekte stedet for ditt neste arrangement i Nordens Paris.


Dette er bare en liten del av det store utvalget til Strawberry, velg og vrak blant våre konferansehotell i Norden og Baltikum. Uansett om du planlegger et bryllup, et mindre møte eller en stor konferanse, finnes mulighetene hos oss.